Cea mai buna banca Pentru Business Verificarea Conturi - Ce sa caute

Detinerea unei mici afaceri obicei înseamna purtarea multe palarii - ca sef al vânzarilor, productia, birou de administrare, salarizare si da, contabile. Alegerea o banca afaceri este adesea facut impulsiv. Multi proprietari de afaceri caute una care este aproape de locul lor afaceri sau acasa - sau una care este pe cale de a lucra. Altii aleg bazate pe publicitate fantezie sau un slogan catchy. Totusi alti proprietari de afaceri sa vedeti o oferta Featured speciale si sa faca doar o decizie spl
Adevarul este, majoritatea proprietarii de afaceri mici simt ca sunt doar prea ocupati sa ia timp pentru a alege banca bune foarte pentru conturile verificarea afaceri.

Cu toate acestea, daca stai sa te gandesti, alegerea cu intelepciune poate însemna diferenta între a gasi un aliat de afaceri si terminand ramas cu o institutie de taxa de-foame care se pare ca ei doar sunt în afara de a creste profiturile anuale ale acestora, pe cheltuiala ta.

Daca sunteti in cautarea pentru cea mai buna banca pentru conturile verificare de afaceri, aici sunt câteva sfaturi despre ce sa caute pentru:

1. Asigurati-va ca acestea sunt asigurate-FDIC:

Aceasta este una destul de evident, dar nu a fost FDIC-asigurate ar trebui sa fie un disqualifier instant pentru orice banca, aveti în vedere. Vezi tu, banca ca tu sfîrsit sus alegerea nu pot fi neaparat una dintre acele marilor banci cu bugetele publicitate mari care plasa anunturi în principalele ziare si efectuati reclame strigator TV. Într-adevar, afacerea dvs. poate beneficia cel mai bun de a deveni clientul unei banci mici, local sau regional. Aceasta poate fi o optiune foarte recomandabil. Dar, toate motiv mai sa întreb despre daca sunt FDIC-asigurate.

2. Asigurati-va ca ati înteles structura lor taxa:

Bancile care le considerati va poate spune pe care o ofera de verificare de afaceri gratuita. Asta e tot fin si de bine, dar asigurati-va ca nu exista nici o captura. Capturii, în numeroase cazuri, este o structura taxa de peste partea de sus legate la orice numar de servicii bancare regulate.

De exemplu, unele banci percepe taxe relativ la balanta dvs. medii zilnice, sau acestea necesita un sold minim timpul cursul unei anumita luna. Altii o taxa pentru controalele de procesare de la acordarea un anumit numar de tranzactii gratuit. Asigurati-va ca pentru a pune întrebari probeze despre toate eventualele taxe ati putea întâlni în timp ce unui client banca, având în vedere obiceiurile anticipate bancare ale afacerii dumneavoastra special.

3. Intelege, în special, de descoperit de cont de politica:

Taxele Overdraft, au devenit un canal de scurgere bani pentru personal si afaceri de verificare conturi la fel. Necesitatea de a trebui sa plateasca sume mari de bani la banca dvs. în descoperit de cont taxele pot fi de obicei dateaza participarii la programele de protectie a descoperit de cont. Aceste programe, în timp sondare benigne sau chiar util sa client, poate fi efectiv structurata în astfel încât clientii bancii sfârsesc cheltuiesc mai fiecare luna decât daca acestea nu a fost înrolat deloc. Fiti siguri sa întrebe atent cu banca afacerii dvs. potentialilor despre politicile de descoperit de cont lor.

4. Afla daca oferi servicii suplimentare afaceri:

Unul dintre cele mai mari beneficii potentiale de a fi un bancare companiile client are acces la alte servicii bancare pe valoarea adaugata, precum serviciile de salarii si împrumuturi mici afaceri. Asigurati-va pentru a verifica afara gama completa de servicii disponibile pentru dvs. ca un client banca.

Reziste tentatiei de a alege impulsiv, o banca de afaceri bazate pe geografia sau publicitate destept poate achita. Petrece ceva timp face temele dvs. si va creste sansele a gasi o banca care va satisface nevoie afacerea dvs. pentru anii sa vina.

No comments:

Post a Comment