Corectarea un cash flow negativ

business ta ar putea fi pozitia fata de faliment daca acesta are un sold negativ asupra sa "net Schimbarea sectiunea" ale declaratiei sale de fluxului de numerar. Imediata este necesara o atentie ca nereusind sa corecteze aceasta tendinta negativa va provoca inevitabil afacerea dvs. sa ruleze fara bani.

O fluxului de numerar declaratie are cinci sectiuni:

Început soldul de numerar

Numerar în

Cash Out

Schimbarea neta: (Cash In - în numerar)

Terminã Balanta numerar: (+ Net Sc
În vederea corecta un sold negativ în sectiunea "Net Schimbarea", aveti doar doua optiuni: Cresterea volumului de lichiditati venind la afacerea dvs. (venituri), în numerar sau a reduce la iesirea din afacerea dvs. (cheltuieli), astfel cum arata în continuare :

Pentru a creste veniturile:

Oferta reduceri: Stabilirea de stimulente pentru a încuraja clientii dvs. sa te plateasca în numerar. De exemplu, oferind o reducere 2% pentru achizitiile de numerar-ar putea ajuta va primi numerar mult necesar. În plus, ofera reduceri pentru clientii care îsi plateasca datoriile in termen de 10 la 30 de zile, aceasta vor reduce suma people datorez (creante).

Evita unele clienti: clienti Evitati care sunt platitori de lent sau care nu îsi plateasca datoriile si concentra numai pe cei care îl platiti pe moment. Acesta este cel mai rapid mod de a mari colectarea de numerar.

Punerea în aplicare o norma în aceeasi zi: facturi Trimite clientii dumneavoastra cât mai curând va furnizeaza servicii dumneavoastra. În acelasi timp, în numerar toate controalele pe care le primiti de la sfârsitul zilei lucratoare acelasi lucru.

Fiti ofera credite Atentie: Daca este posibil, cere referinte si cere o verificare credit.


Cheltuieli si Pentru reducerea Cum de a reduce cheltuielile:

Analizati toate cheltuielile: Prin analizarea toate cheltuielile cu atentie, s-ar putea identifica pe cele inutile.

Barter: Daca aveti prieteni care lucreaza în alte industrii, ati putea utiliza barter în loc de numerar. De exemplu, daca sunt în afaceri de amenajare a teritoriului si un prieten lucreaza la o tipografie, ati putea oferi servicii gratuite în schimbul peisajului pentru servicii de tipar.

Reducerea inventarul dvs.: Inventarul nu este în numerar! Atâta timp cât inventarul nu este vândut, va împiedica sa va cu numerar la mâna. Este important sa aiba cel putin cantitatea de inventar este posibil.


Sfat: Se taie cheltuielile cât mai mult posibil! Arunca o privire la cheltuielile de greu coloana asupra fluxului de numerar dumneavoastra. De multe ori, obiecte mici care nu sunt esentiale arate nesemnificative. Cu toate acestea, doar de economisire câtiva dolari pe luna va adauga într-adevar în sus.

No comments:

Post a Comment