Optiunea Trading - cu un profit maxim!

Având o privire prin intermediul unei sectiuni broadsheets de afaceri, veti observa ca multe companii ofera bonusuri lor executive sau o parte din salariile lor pentru un loc de munca bun. Aceasta este, de asemenea, cunoscut ca "optiuni".

Ceea ce de fapt sunt optiunile? Nu au nicio legatura cu stocurile? Ce se întelege prin sintagma "optiuni sunt exercitate" În aceasta articol vom învata cât de mult ne putem despre raspunsul la aceste întrebari.

Similar cu stocuri, optiuni pot fi, de aseme
O alta diferenta este ca titularii optiuni sunt specificate de oameni. Optiunile sunt acordate doar de catre companie pentru cei care au aratat performanta buna în loc de munca. , Spre deosebire de optiuni, stoc poate deveni oricine, folosind posesia de cumparare sau de vânzare.

In zilele noastre negative înconjoara pe mass-media de stiri legate de la tranzactionare optiune. Poti sa auzi stiri în care directorii sunt deseori acuzat de backdating optiunile lor sau de a obtine mai mult profit prin vânzarea optiunile lor atunci când valoarea stocului este redusa sub pretul normal. Autoritatile si organismele de reglementare au început prezent o cauta aceste activitati si a constatat deja directori multe vinovati si companii.

Avantajul de optiuni este ca scuturi titularul de la conditiile de piata fluctuanta la un anumit moment. Acest lucru se datoreaza faptului ca pot fi cumparate optiune la un pret mai mic si atunci când preturile merge pâna optiuni titularul poate vinde atunci este de a obtine profit crescut. Tranzactia este mai sigur sa se mute-in în ceea ce priveste faptul ca poate fi anticipat mai usor decât stocurile comerciale.

tranzactionare de învatare optiune nu este foarte greu mai ales pentru ca muta de tranzactionare optiune în o perioada de timp determinata si nu aveti pentru a pastra un închis ochi on schimbarea tendintele pietei. Aveti posibilitatea sa asteptati pentru valoarea de a merge si vinde, prin urmare, sa permita câstig crescut în profiturile.

Trebuie remarcat ca optiuni au data de expirare. Pastrati întotdeauna un ochi pentru validitatea si vinde-le înainte de prea târziu si în loc de a obtine de fapt, te piarda. Acest lucru necesita o valabilitate se ocupa atent. Nu vrei sa aiba în vedere pastrarea optiuni de prea mult timp din cauza riscului ca, în ultimele zile de expirare a preturilor de piata se pot fluctueze prea mult sa ajung într-o pierdere. Este, deci, recomandabil ca, atunci când vindeti gasi preturile în sus în loc de asteptare a obtine mai mult.

Nu conteaza cât de multe avantaje care le-a, de comercializare este o optiune de joc de noroc pentru a lua. Nu la fel de riscante ca stocul de tranzactionare, tot trebuie sa tina capul drept si sa mentina o previziuni pentru a vedea care timpul este cel dreptul de a vinde sau pâna când aveti posibilitatea sa pastrati aceste optiuni pentru a obtine profit maxim, fara riscul de a pierde nimic.

No comments:

Post a Comment