Notiuni de asistenta financiara-Cum sa scrie propuneri Persuasvie de finantare

Ca o cautator subventie, poti scrie propuneri. O propunere comunica planul vostru de grantmakers si solicita pentru sprijinul lor. Grantmakers doriti sa sprijini proiecte bun. Utilizarea Sfaturi si descriu în prezentul articol pentru a crea castigatoare propunerilor.

SCOPUL PROPUNERI

Scopul propuneri este convingere. Dvs. propunerea trebuie sa comunice proiectul dvs. într-un mod ca convinge grantmakers sa investeasca în ea.

Ti faci temele

Înainte de a scrie o propunere, sa studieze p
Obtineti orientarile grantmaker si le urmati. Fiecare grantmaker are preferinte si cerinte speciale.

ORGANIZARE

Organizati propunerea dumneavoastra asa ca fluxurile logic si totul este usor sa gasesti. Urmati liniile directoare; ele pot solicita elementele dintr-o anumita ordine.

PROPUNERII Outline

I Rezumat

Rezumatul executiv este propunerea dvs. comprimata într o pagina. Ar trebui sa contina:

- Scurt nevoile declaratie.

- Proiect Scurta descriere si obiective.

- Finantare cerere.

- Scurta descriere a organizatiei dumneavoastra.

Desi aceasta apare pe primul loc în propunere, scrie ultima. Nu puteti rezuma ceea ce nu ati scris.

II. Nevoi Declaratie

Descrieti problema. Nu simplu transmita ca oamenii au nevoile nesatisfacute. Apel pentru actiune.

Lipsa un program nu este o problema. În care nu este o problema care o comunitate îi lipseste, dupa programe-scoala. Toate acestea, crima copilarie, abuzul de droguri, violenta si performanta saraci academice sunt probleme un program dupa-scoala might atenua.

Descrieti populatia dvs. tinta. Multe programe acorda vizeze populatiile special.

statisticile Utilizati judicios. Un statistici câteva relevante cu interpretari semnificative poate fi puternic. numere Prea multe pot copleseasca, confunda si a nascut cititori.

III. Descrierea proiectului

Descrie ceea ce se va realiza, cum vei face si cum vei stii ca au reusit. Folositi sectiunile care urmeaza.

A. Scopuri / Obiective

Descrieti rezultatele veti atinge ca obiective si obiectivele. Obiectivelor sunt declaratii general al cum lucrurile va fi. Obiectivele sunt specifice, rezultate masurabile.

Avea un obiectiv pentru fiecare problema majora ati identificat. Este bine sa aiba un singur scop. Nu face obiectivele grand si înflorit. Simplu, realiste, scopurile realizabile sunt mai bune.

Pentru fiecare obiectiv, aveti nevoie unul sau mai multe obiective. Obiective cad obicei în aceste categorii: finalizarea activitati specifice sau produse, si modificari în comportamentul sau performanta. Un proiect arte ar putea fi unui exponat (activitate) sau o carte documentarea lucrari unui artist (produs). Un program sanatate ar reduce fumatul printre elevii colegiu (comportamentul). Un obiectiv educationale ar fi sa îmbunatati abilitatile math în studenti scoala medie (performanta).

B. Metode

Sectiunea metode este cum-a parte din tine propunere. Descrie activitatile veti angajeaza sa va atinge obiectivele.

diferite domenii au metode diferite. Pentru programele de învatamânt, aveti programele scolare. Un program de sanatate poate implica tratament. Programele sociale de servicii poate utiliza un proces.

prezentari grafice poate simplifica procesul de descrieri. Am venit sa acorde scris din partea ingineriei, unde CPM si diagramele PERT sunt frecvente. Sprijinul de care aveti diagrama cu narative. Diagrame pot fi confuz si indescifrabile pe cont propriu.

Adresa orarul. De stat atunci când aveti de gând sa înceapa, la sfârsitul anului si etape complete.

C. Personal / Administratie

Descrieti numere si tipuri de lucratori, nu persoane fizice. Puteti nevoie de cinci lucratori sociali, doi profesori voluntari sau douazeci. Un program de sanatate poate avea un asistent cu norma întreaga si un medic part-time.

D. Evaluation

Cum stii ca au atins obiectivele dvs.? Puteti evalua proiectul finalizat.

Evaluation planurile, în general, decurg din obiectivele si metodele. În unele domenii, cum ar fi educatia, ati putea sa ne bazam pe instrumentelor existente. În altele, va trebui sa vina cu ceva nou.

E. Durabilitate

Pentru programele în desfasurare, durabilitatea este foarte important. Grantmakers doresc sa-si continue programele de implicarea lor atunci când se termina. Arata resurse care va înlocui de finantare.

De proiecte, acest lucru poate sau nu poate fi o problema. Când se termina o expozitie sau o carte se publica, acesta este gata. Sunt mândru de proiecte de infrastructura, precum si finalizarea constructiei este începutul obtinerea de rezultate. Asistenta financiara poate plati pentru constructia unei fabrici de tratare a apei, dar cineva trebuie sa sustina functionarea acesteia cu personalul, electricitate si substante chimice. Proiectul de constructie se termina, dar viabilitatea este esential.

IV. Buget

Un buget descrie cheltuielilor si veniturilor pentru proiectele nevoile dumneavoastra. Este baza pentru cererea de finantare dumneavoastra.

Bugetul dvs. este o proiectie. Nu poti costurile proiectului exacte, dar trebuie sa fie cât mai specific. Utilizati dvs. cu plata ratelor, citate furnizorul, consultant estimari si alte informatii disponibile de îmbunatatire a estima dumneavoastra.

Însoteasca buget, cu o naratiune scurta. Explicati nimic care ar putea ridica întrebari.

V. Organizare

În cele din urma, veti obtine pentru a descrie cine esti. Focus pe comunicarea abilitatea ta de a implementa proiectul. Unele lucruri sa includa sunt:

- Scopul, al misiunii sau viziune declaratie.

- Scurt istoric.

- Realizarile anterioare.

- Conducere si a personalului cheie. Includeti scurte biografii si calificari.

- Lista membrilor consiliului de administratie.

VI. Concluzie

Concluzia este un gand final pentru propunerea evaluatorului sa ia în considerare. Descrieti modul în care proiectul va face lucrurile mai bine. Examinati rezultatele pe care le va realiza.

VII. Apendicele

Puteti avea lucruri suplimentare sa prezinte o propunere, cum ar fi dovada a statutului non-profit. Include doar ceea ce cererile grantmaker.

propunere dvs. este un mijloc de ai convinge grantmaker pentru a finanta proiectul dumneavoastra. Pastrati scopul tau convingatoare în minte, sa pregateasca bine si de a folosi sfaturile în acest articol pentru a face cazul dumneavoastra.

No comments:

Post a Comment