Nu toate agentiile Colectarea creati egali

Esti un conturilor ocupat corporative manager de încasat, sau cineva datoreaza o suma legitim al bani. Cum merge despre gasirea un avocat sau o agentie de colectare pentru a servi nevoilor dumneavoastra în cel mai bun mod posibil?

Uita-te de aceste calitati într-o sursa de colectie.

1) Se firma de avocatura trimite doar litere si apoi angaja colectoare de telefon pentru apelarea debitorului si a lasa un mesaj, sau cunosc trucuri si secrete?

2) Iata cateva trucuri simple un expert de bun
Porneste debitor printr-o baza de date de asociere. Aceasta va da informatii colectorul absolventi, informatii casatorie.., Adresa de domiciliu si proprietate si multe altele.

Porneste debitorului prin intermediul unei baze de date de întreprinderi similare. Oamenii tind sa stiu lor de concurenta.

Cât de eficiente ar fi un apel la debitorii concurent care concurent a fost invitat sa apel debitorului si l-au apelul colector despre proiectul de lege din cauza trecutului sau, sa fie?

Acestea sunt doar doua dintre un anumit numar de trucuri care argumentele pro utilizare. Evident, aceste sunt destul de agresivi doar pentru a furniza un exemplu extrem de doar doua dintre mai multe tehnici utilizate catre "Pro real!"

Un alt instrument de a ajuta pe care le colectati datoriilor, este de conturi de factoring de încasat. Un putinele agentii specializate, va încasa o prima lunara dori o polita de asigurare. Atunci când un cont merge delicvent, va numerar în contul respectiv, care polita de asigurare, iar agentia de 50% va plateste a soldului, precum si merge la munca de colectare pentru tine. Acestea sunt abordari inovatoare pentru un joc vechi asa-la-vorbesc si merita aceste agentii de credit pentru eficienta si bun simt de afaceri.

Exista câteva agentii ca într-adevar stiu cum sa colecteze. Alege cu întelepciune si de recompense va vorbi de la sine.

Noroc datoria si poate deveni bani!

No comments:

Post a Comment