Investor relations si pe termen scurt Trading

În Statele Unite ale Americii în stea umplute, saptamana trecuta, volumele au scazut la jumatate în pool esantion.

Unele lucruri sa ia în considerare. Trei dintre birouri tranzactionare lui Goldman facut noastre Top 25 lista de probleme total tranzactionat, inclusiv platforma sa trecere si birou angro. Asemenea Millennium Capital si pupitre alti derivati mari facut noastre Top 25 Lista volum. Au avut aproape 9 Angrosisti% din volumul de lichiditate si furnizorii aveau doar aproximativ 15% din< total.

Ce înseamna acest lucru pentru IROs? tranzactionare pe termen scurt este foarte prevalent, timp rotatie din, spun, crestere pentru valoare nu este întâmpla. Cum putem fi sigur? Daca Angrosisti cumpara si rafturi mai multe actiuni in inventar ca formatori de piata si furnizorii de lichiditate nu este nevoie de ... elementare, Watson, cumparatorii nu sunt afisate în sus.

Pe o nota pozitive: comercianti prim programului au fost din nou peste 30% din volumul pentru prima oara în noiembrie. Oarecare sprijin înca venit din algoritmi, ciuda starea deplorabila actual al lucruri pentru investitorii pietelor de capital SUA. Credem ca exista va continua sa fi vada semnificative algoritmica în pietele de capital SUA deoarece comerciantii pot cumpara si vinde titluri în monede diferite si probabil capitaliza marginal pe tartinabile. Si, cel putin pentru moment, acestea vor fi administrate de catre comercianti, nu investitori. Ne-ar prefera ca aceasta sa fie altfel, dar, cum am spus înainte, algoritmi sunt ca casa de marcat a pietelor capitalului - esentiale pentru tranzactionarea afacerilor de retail. Deci vom trebuie îndeplinite cu ce avem.

În cele din urma, Wall Street Journal precizat astazi ca fondurile de pensii au fost decojit exploatatii din SUA si va reduce probabil alocatiile globale pentru actiuni SUA, anul viitor. Aceasta este ceva am fost observarea si raportarea catre clienti mai mari de ceva timp. Toate motiv în plus pentru a face outreach pentru a conta fondurilor de pensii. Aceasta înseamna ca trebuie sa stii structura dvs. de piata, astfel încât puteti bate la usile acestora în momentul cel mai oportun. Nu e doar povestea anymore, IROs, dar structura pietei de asemenea, ca leagane pendulului buyside.

No comments:

Post a Comment