Transferul de proprietate este de catre angajati o idee buna?

Angajatorii ar trebui sa analizeze toate implicatiile inainte de transferul orice interes de proprietate în afaceri pentru angajati. Partajarea proprietate cu angajatii dumneavoastra poate crea numeroase probleme noi. Aceste probleme provin din relatii noi va trebui sa mentina cu noul co-proprietari. Prin transferul proprietatii angajatilor, te acordarea de noi drepturi pentru angajatii dincolo de împartirea profitului. Proprietarii au dreptul de a examina toate tranzactiile de afaceri. Ca un of
Pe partea de sus a problemelor care pot aparea, transferul de proprietate nu ar fi rezultatul destinat. Unii angajati sunt motivati de proprietate. Altele nu sunt. Este posibil ca o parte din angajatii care achizitioneaza un interes proprietate nu va modifica performanta lor. Daca decideti ca ulterior, dreptul de proprietate comun nu este o idee buna, acesta ar putea fi dificil de a rascumpara actiunile emise.

Exista o serie de alte stimulente, care ar putea fi folosite pentru ai motiva angajatii fara a transfera dreptul de proprietate reala. Acestea includ planuri de profit de partajare si a planurilor de fantoma stoc.

No comments:

Post a Comment