Penny stoc Gânduri

Conform unui valorilor mobiliare din SUA si Exchange Commission avertizare, "Investitorii în stocurile banut ar trebui sa fie pregatita pentru posibilitatea ca acestia sa piarda întregul lor de investitii." Este, probabil, justificate. Nu exista nici o îndoiala ca stocurile de penny adevarat sunt printre cele mai sigure moduri de a pierde toti banii la bursa.

Dar, faptul ca a fi cazul, de ce atât de multi investitori dragoste stocuri de penny? Daca tastati "stocuri penny" in Google a scuipa m
Cei de la Fool.com Recunosc, este pentru ca "lumea maruntis este locuita de mediu harnici Joes în speranta de a se lovi bogat, si pumpers autobasculante, hypesters si înselatorii cibernetice. Maruntis In, logica si motivul care se aplica în restul vietii cotidiene se înlocuieste cu zel si rugaciune ".

Dar poate fi un alt motiv. Si asta este ca restul pietei bursiere poate fi atat de extrem de plictisitor. Sa recunoastem, cu exceptia cazului în care le-ati primit sume uriase de bani pe linie, cum incantat puteti obtine atunci când una dintre fisele dumneavoastra albastru are o zi foarte mare si se muta cu 1,5%? O stoc banut se poate dubla cu usurinta în pretului o chestiune de zile. Care sunt sansele unui [anglo NASDAQ: AAUK] sau Billiton un [NYSE: BHP] face ca in cativa ani?

Si, in timp ce trebuie sa fi spus ca achizitionarea unor stocuri de penny poate fi mai asemanator iau un bilet loto pe drumul acasa de la locul de munca decât luarea unei decizii rationale de investitii, ca nu e sa spun ca nu ar trebui sa mearga în cautarea se întoarce de la mare un stoc banut cu o suma rezonabila de numerar, nici o datorie si un CEO - sau si mai bine, un CEO / fondator - care detine o proprietate substantiala în afaceri.

Da, ei sunt o exceptie. Si, da, desigur, acestea sunt greu sa gaseasca. Dar punctul este acesta: conditia esti dispus sa pun în efort si sa întelegeti ca acest lucru este o zona cu risc ridicat care cu siguranta nu se va potrivi cu toata lumea - cu alte cuvinte, pe care le înteleg pe deplin ceea ce sunteti achizitie în - nu trebuie sa lasam pe nimeni sa va descurajeze sa cumpere un stoc banut pur si simplu pentru ca este un stoc de penny.

Singurul lucru de retinut, nu este de a lua o sansa pe ceva ce nu întelegi.

No comments:

Post a Comment