Ghidul World Markets

Acesta a fost centauries deoarece tarile din lume înteles interdependenta fiecare pe de alta parte. Fenomenele globalizarii sunt unul din motivele din aceasta interdependenta. Tarile sunt tranzactionare printre reciproc prin zonele economice. De asemenea activitatea în piata de valori a trecut Trans nationale. Toate pietele bursiere ale lumii a face un impact asupra modelelor comerciale reciproc. Prin urmare, burse de valori sunt indicatori puternici de afaceri internationala. Alt avantaj, deoar
Schimbul indice bursier este in general limitat la o singura tara. Cu toate acestea, exista unele indici, care se gasesc în multe alte tari ale lumii prea. America's Dow Jones si S & P 500 sunt unele din indicilor. Industrie Indicele specifice pot fi, de asemenea, a fost gasit. Moran Indicele Stanley Biotech este un astfel de. Acestea sunt denumite în continuare schimburi de specialitate.

NASDAQ din New York este cel mai Primele schimburi electronice. Înfiintat în 1971, are aproximativ 3,200 companii listate cu ea. Acolo sunt indici mai multe în NASDAQ, cu numere baza separata si pentru diverse companii listate in ele. De exemplu, exista un indice NASDAQ 100. Acesta are numarul de baza 125 si au fost tranzactionate pe anul 1994. Apoi, exista Nasdaq Composite, unde majoritatea dintre companiile fac afaceri.

La Londra este de asemenea unul dintre centrele comerciale din lume. Bursa este una dintre cele mai influente. Regii din afacerile internationale îsi au teren pacat de start, de la Londra si au desfasurarii activitatii lor lume de acolo. Fiind unul dintre cele mai mari asezari umane în Regatul Unit, are un Londra de afaceri de peste 117,000 de milioane de lire sterline. Bursa de valori din Londra au fost în existenta din 1698 când comertul de marfuri au fost violent în tara.

Nikkei 225 este indicele de Tokyo Stock Exchange. Pietele se poate lauda de a fi cele mai avansate tehnologic in Asia daca nu chiar din lume. Japonia dupa mânia razboiului din 1945 au aparut sa devina unul dintre controlorii din comertul mondial. Cultura de munca în tara este de neegalat de catre orice tara din lume. Probabil acesta este motivul pentru care este a fost lider de afaceri mondial pentru o lunga perioada de timp. Cele mai multe companii "blue-chip sunt listate la aceasta piata.

Pericolele de afaceri speculative sunt peste tot în jurul. Companiile creat trucuri pentru comertul efectueze traista neproductive. Insider de tranzactionare, de exemplu, mijloace plutitoare informatii false pe piata de cei care sunt în conducerea afacerilor. The misguides acelasi comercianti. Acest lucru trebuie sa fie combatute prin adaugarea unui disuasiv unor astfel de practici.

No comments:

Post a Comment