Fix Istoricul Bad credit în 10 moduri

Nu exista nici o solutie usor de rapid sau pentru a sterge o istorie de credit de rau. Rapoartele dvs. istorie a creditelor sunt întretinute de catre companii, cum ar fi birourile de credit, care colecteaza datele de la societatile de credit ipotecar, bancile si alti creditori. De aperiod din 7 ani, birouri de credit poate raporta datele negative precise de credit. Ei pot raport, de asemenea faliment pentru 10 de ani.

Rapoarte de nu poate fi stearsa din cazierul tau. istoria Poor credit, chia
Istoricul bad credit pot afecta chiar te în viitor. Daca sunteti în nevoie cumplite de bani în viitor, dosarul dumneavoastra ar putea împiedica procesul de împrumut. În realitate, multe persoane au luat masuri felul de a fixa istoria lor credit. Daca sunteti unul dintre acesti oameni, aici sunt câteva modalitati de a repara istoricul dvs. de credit:

1. Primul pas pentru repararea istorie de credit este debitorului pentru a verifica de ce creditorii v-au pus intr-un permanent de credit de rau. Întreaba-l pe creditorul daca exista orice corecturi sau ajustari necesare în raportul credit.

2. Întotdeauna plati facturile la timp. De plata la timp, va avea un efect pozitiv asupra dvs. de credit de rating.

3. Mentine doar un numar minim de carduri de credit. Daca aveti un hard timp de plata, pentru toate aceste cardurilor de credit, solicita creditorilor de a pierde contul dumneavoastra. Raport catre toate agentiile de credit despre aceasta schimbare statut. In prezent, exista incidente unde cartile de credit sau informatii acestea sunt furate, sigure informatiile cardului si a numarului astfel încât sa nu vor fi victime ale fraudelor cu carti de credit. Imediat raport cu societatea de credit atunci când cartea dvs. a fost furat. Acestea pot sa verifice daca exista tranzactii neobisnuite au loc.

4. Împiedicati de impozitare drept de retentie din cauza unei incapacitatea de a plati proprietate federale sau statale sau impozitele pe venit si falimente. O faliment este pastrat în istoria dvs. de credit de 10 de ani. The garantiilor neachitate fiscale sunt pastrate timp de sapte ani.

5. Cerere de o reducere în limita de credit din contul dumneavoastra. Acest lucru va scadea împrumuturi dvs. si dvs. de credit disponibile.

6. Cerere de un prieten sau membru de familie pentru a fi un co-signee pentru un card de credit sau un împrumut de mici de a re stabili în picioare dvs. de credit. Întotdeauna plati la timp! Pastrati în minte ca dumneavoastra ruda sau un prieten de istorie de credit va fi de asemenea afectate, o data ce nu cu privire la plata dumneavoastra.

7. alege cu grija o carte de credit, care poate ajuta sa va reconstrui istoricul dvs. de credit. Desemneaza unei sume de bani si l mentina în cont, astfel încât veti avea suficienti bani sa acopere cheltuielile pentru toate.

8. Sigur o copie a raportului dvs. de credit anual. examinam cu atentie raportul sa fie sigur ca nu sunt erori în facturare si este liber de taxe si discutabila frauduloase. Sunt momente când o singura achizitie se plateste de doua ori.

Daca nu exista erori, atunci va trebui sa rezolve istoricul dvs. de credit de rau. Aveti posibilitatea sa negocieze cu compania de dvs. de credit pentru a conveni asupra un plan de plata. Dupa ce ati fost de acord cu privire la planul de plata trebuie sa-l urmeze în picioare a restabili dvs. de credit bun. Daca nu, aceasta va fi o parte a istoriei dvs. de credit de rau.

9. La moment, exista evenimente neprevazute cum ar fi probleme medicale, pierderea de locuri de munca sau divortul provoaca sa pierzi sau întârzieri în plata facturilor. Penalitatile de întârziere se reflecta în dosarul dumneavoastra. De a repara aceasta istorie rau, contactati creditor si explica. Cerere de o ajustare a platii plan si sa le cereti sa elimine raportul de credit de rau dupa ce ati platit soldul.

10. Exista clinici disponibil reparatii de credit, care stabileste restructurarea plati si a planurilor de rambursare a se potrivi în bugetul dumneavoastra. Aceste companii de credite de reparatii taxa fel de mult ca 2000 dolari pentru cheltuielile administrative si lucrari de hârtie.

Odata ce sunteti prins pe credit de rau în picioare, cel mai bun mod pot fi a face cu institutiile financiare personal.

No comments:

Post a Comment