Prima data Ipoteca

În casa constant preturile în crestere, asa cum au fost pentru cuplu trecut zeci de ani, prima data cumparatori (FTB) sunt o constatare din ce în ce mai greu sa acorde credite ipotecare oferite pe piata de azi.

The FTB cele mai comune au, de obicei, problema este de "cat de mult îmi pot imprumuta?" - Ei bine, asta depinde în mare masura salariul debitorului'S.

În mod traditional, suma imprumutata ar fi fost pe baza unui multiplu de venitul brut, cel mai frecvent x 3.25 venit pârli sau a lu
Precum si acest lucru, majoritatea produselor ipotecare necesita o de depozit, de obicei, aproximativ 5% din ipotecare. Desi, în unele cazuri, credite ipotecare de pâna la 125% din pretul de achizitie sunt disponibile. În cazul în care pot oferi FTB un depozit de 10% Cu toate acestea, ei vor primi, în general, o oferta mai buna, deoarece acestea sunt considerate ca pe un risc mai scazut.

Un alt lucru sa se tina seama este 'taxei de timbru ", care poate fi nimic pâna la 4%, în functie pretul de achizitie al proprietatii. Celelalte costuri pot include; ancheta si de evaluare; taxele avocat si o taxa aranjament.

Dupa cum puteti vedea lire sterline sunt rafturi foarte rapid!

Cu toate acestea, ca FTB, exista un numar de optiuni de un cadou de care sunt disponibile. Pentru a începe cu multi creditori da, de obicei, ratele preferentiale ipotecare pentru a FTB, iar în unele cazuri, onorariile lor juridica sau chiar sondajului sunt platite!

Mai jos se afla o lista de optiuni disponibile pentru alte FTB -

Ajutor la parinti: Un sondaj recent a aratat ca doua cincimi din FTB primesc ajutor la parintii lor. Aceasta este, de obicei sub forma unei sume forfetare care este folosit pentru plata depozitului. O alta optiune este pentru parinti sa cumpar casa impreuna cu FTB sau actiona ca un garant. Ultima dintre acestea este cel mai riscant, deoarece ar însemna parinti fiind responsabil pentru rambursari daca FTB nu prea.

Absolvent Ipoteca: Similar cu cele de mai sus, numai în acest timp, parintii va fi responsabila pentru o parte din ipotecare, si sunt eliberati din acordul FTB de îndata ce îsi pot permite sa plateasca ipoteca însisi.

Vand cu un prieten: Aceasta metoda devine din ce în ce mai popular printre FTB si implica merge jumatate sau chiar cu prietenii pe treimi costul unui credit ipotecar. Având în vedere natura fragila a mai relatii, este vital ca some acord legal este redactat în cazul în care oricare dintre prietenii decis sa se mute.

Alte optiuni mai popular disponibile pentru FTBs includ -

Extinderea durata ipotecare

Obtinerea de un chirias ipotecare

Optarea într-una din schemele FTB cum ar fi: Worker cheie viata Programului, iar dreptul de a cumpara sau Home Vand Schema

No comments:

Post a Comment