Minunata lume a Peer to Peer Credite

Peer to Peer creditare este cel mai nou mod de a împrumuta bani cu dobanzi mici. Aceasta este o întorsatura completa în jurul din credite bancare traditionale. Milioane de oameni din America sunt evitarea împrumuturi bancare care transporta rate ale dobânzii ridicate. Ei vor acum on-line la Peer to Peer site-uri, care sunt mult mai mult pentru placul lor. Aceste situri sunt umplute cu oameni ajutor persoane - debitori si creditorii - care sunt acolo sa dea o mâna pentru semenii. Peer creditare e
Cele mai multe site-uri de împrumut privire la tendintele creditului în ultimii ani. Persoanele cu rating de credit ridicat de risc sunt cele mai bune, dovedind rata implicita de a avea mai putin de 5%, chiar si în timpul recesiunilor. Creditorii la unele site-uri au posibilitatea de a vizualiza on-line un debitor profilul si apoi decide pentru ei însisi daca acesta este în valoare de risc sa îl împrumuta bani. creditorii Smart raspândit investitiei lor pe profiluri debitorilor mai multe ". Este nevoie de cât de putin 50 dolari a investi într-un împrumut care sa permita sa investeasca în mai multe credite în acelasi timp. Acest elimina posibilitatea de a un împrumut nerespectate cauzând catastrofa financiare pentru unul creditor.

Peer to Peer site-uri de creditare a face it simplu pentru a obtine a început pe drumul spre succes. Toti investitorii trebuie sa faceti este înregistrati la un site de creditare si sa transfere o anumita suma de bani la un cont personal. Apoi, doar cateva minute pentru a naviga prin profile si sa decideti unde sa aloce bani. Toate informatiile sunt urmarite, astfel încât este usor sa pastrati monitoriza orice activitatea pe investitiile. Investitorul poate sa realoce, de asemenea, bani care a fost rambursat. Si note poate fi vândute în orice moment pentru a obtine bani a investit spate.

No comments:

Post a Comment