De gestionare a banilor pentru cupluri

Cel mai important dintre motivele care conduc la discordie civila sunt aspectele financiare. Cele mai multe cupluri sunt în imposibilitatea de a gasi sau extrem de dificila sa abordeze acest subiect în mod deschis si onest. Desi motivele pot fi diferite pentru fiecare cuplu, fiind dezorganizata si în imposibilitatea de a comunica sunt comune.

În scopul de a evita consecintele grave este necesara pentru cupluri sa puna în aplicare arta de a bugetului si gestionarea de bani. Cuplurile ar trebui< sa evite conflictul de peste achizitiile facute de catre fiecare alte si sa învete sa respecte opiniile celuilalt.

Primul pas initiala este sa se aseze discuta si a veniturilor si cheltuielilor. Daca exista o lipsa de comunicatii, care este cazul cel mai din timp, aceasta discutie a putut termine cu o argumentare încalzite. Este important sa decida cu privire la o strategie în fata mana, pentru a preveni o situatie urâta. De exemplu, te ridici si sa bea un pahar de apa, sa ia câteva respiratii profunde si du-te la o plimbare scurta si apoi reia dialogul sau invitati un prieten sa fie o parte a discutiei.

A face o lista a tuturor facturilor care sunt în asteptarea si valorilor, subliniind datele la care acestea trebuie sa fie platite. Compara acest lucru cu venituri comune si în cazul fondurilor insuficiente, sa încerce sa gaseasca modalitati de a reduce cheltuielile sau cresterea veniturilor.

Document toate faptele si cifrele, astfel încât acestea sunt usor disponibile pentru partenerul dumneavoastra. Efectuarea unui dosar separat pentru documente si lucrari aferente platilor de asigurare, declaratiile card de credit, rate auto, ipotecare lunare, facturi de utilitati si cheltuielile. Scoateti-le din dosar numai atunci când acestea sunt platite. Decide cu privire la un loc accesibil pentru ambele comune, de a pastra carnetele de cecuri, chitante si toate informatiile financiare relevante. Daca au existat retragerile din contul comun, fiecare partenere ar lasa stiu alte motivul.

Astfel de discutii ar trebui sa fie programata în mod regulat. planificarea financiara ar trebui sa fie o parte esentiala a dezbaterilor. Probleme financiare deveni stresant, daca nu manipulate cu grija. Face un plan sa asigure ca ambele luati transforma a mentine carnetele de cecuri, fisier impozitele si investitiile urmari. Acest lucru va permite fiecarui partener sa fie constienti de detalii financiare. Discuta si a crea un buget a se potrivi atât de tine.

Incercati sa vizualizeze finantelor pentru urmatorii cinci ani zece. sume mari de bani necesare pentru cumpararea o casa sau o masina noua. De diversele moduri în care ai putea salva de aceste achizitii ar trebui sa fie discutate deschis.

Când setati obiectivele dvs., elaborarea unei strategii pentru a le atinge. Planuri ar cuprinde în principal, de eliminare a datoriei si crearea unui plan de economisire. O metoda excelenta ar fi a salva o anumit procent din venitul lunar o taxa cont deferred. Puteti memora, de asemenea, si sa investeasca în titluri de valoare si obligatiunile.

proasta gestionare financiar este în general un factor esential în demolari unei casnicii fericite. În scopul de a pastra finantelor pe drumul cel bun, comunicare buna este esential. discutii regulate si deciziile comun privind bugetul familiei si economiile sunt sigur moduri de a mentine armonia în rândul cupluri.

No comments:

Post a Comment