Alternative bancare: aveti nevoie o banca?

Desi folosind o banca este metoda cea mai comuna de a stoca si accesarea de bani, exista câteva alternative tu ar trebui sa analizeze. Daca credeti ca banca nu este oferindu-va ceea ce doriti, atunci probabil este timpul pentru o schimbare. Aici sunt unele alternative bancare care ar fi în masura sa oferim servicii si caracteristicile de care aveti nevoie.

De ce sa folosim o banca?

Desigur, motivul principal a folosi o banca este faptul ca bancile sunt disponibile la scara larga, si sunt p
Uniuni de credit

Uniunile de credit sunt o alternativa la utilizarea bancilor conventionale. Spre deosebire de banci, cooperativele de credit nu sunt pentru profit, care sunt difuzate de catre membrii lor. Sindicatele credit sunt folosite de oameni care împartasesc unui loc de munca si ocupatie, sau chiar si o religie. Ele ofera multe din aceleasi servicii ca banci, ci pentru ca profitul nu este functiei lor principale pot oferi taxe mai mici si rate mai ridicate ale dobânzilor la economii decât bancile normala. sindicatele de credit pot fi destul de mari si organizatii si unii ofera niveluri similare de comoditate la o banca regulate. Daca sunteti în cautarea pentru taxe mai ieftine si mai bine ratele dobânzii la economii apoi o uniune de credit ar putea sa fie potrivit pentru dumneavoastra. Cu toate acestea, sindicatele credit sunt înca mici fata de banci, si nu va puteti alatura pur si simplu uniuni de credit, la alegerea ta. Va trebui sa îndeplineasca cerintele specifice ale acestora sau poate fi legat de cineva care este deja membru în vederea alature. De asemenea, în general, pentru a economisi bani, cu o uniune de credit înainte de a putea avea acces la alte produse financiare.

Online Banking

Poate mai buna alternativa la bancare traditionale este online banking. Exista mai multe banci care opereaza exclusiv online si exista o multime de beneficii pentru acest fel de banca. Desi nu este posibil pentru a obtine bani la fel de usor ca ai putea cu o banca normala, puteti transfera fonduri si plateasca facturile mult mai eficient. De asemenea, bancile online, de obicei, opera toata ziua în fiecare zi, ceea ce înseamna ca puteti accesa contul dvs. si sa efectueze operatiuni ori de câte ori doriti. Pentru facturile de plata si transferul de bani, nu puteti bate cu adevarat online banking

Combinarea conturi

Desi exista alternative viabile pentru bancare traditionale, poate cel mai bun mijloc de a salva timp, te si bani este acela de a avea o combinatie de conturi. Daca sunteti eligibil pentru o uniune de credit, atunci de economisire cu ei este probabil cea mai buna optiune, dupa cum puteti obtine avantajos si ati putea fi capabil de a împrumuta bani la o rata mai rezonabila daca aveti nevoie sa faceti acest lucru în viitor. Ai putea combina acest lucru cu un cont online pentru a va plati facturile, ca acest lucru va permite sa îsi plateasca facturile rapid si de a gestiona banii mai eficient, astfel încât sa platiti întotdeauna la timp. În al treilea rând, gestionarea unui cont bancar traditional este, de obicei, o idee buna, pentru ca, daca apar probleme poti sa te duci la banca dumneavoastra si vorbesc cu cineva fata in fata. Daca te uiti în jur, la toate alternative la bancar regulate atunci ai putea economisi bani si te face munca bancare mai eficient pentru tine.

No comments:

Post a Comment