De Fiancees si Finantelor - Discutarea materie de bani înainte de casatorie

Adevarul este ca dure cele mai multe cupluri proaspat casatorit niciodata nu am mers printr-o discutie aprofundata cu privire la finantele înainte de a fi lovit pe culoar. Ceea ce ei nu stiu este ca cel mai adesea, problemele financiare sunt cauza cea mai mare de lupte si probleme de comunicare, si doar pe drumul la care este divortul. Deci, daca doamna dvs. este ascultarea clopotele nunta si te gandesti la solutionarea în jos cu femeia din visele tale, atunci este un semnal de du-te pentru a vo
Toate problemele financiare sunt importante pentru a face fata înainte de a va casatori: active, credite, credite, datorii (în special datorii),! Si alte contracte legale obligatorii. Începeti prin procurarea copii ale activelor si de economii, si nu sa fie jenat atunci când discuta datorii. Ia-ti ultimele rapoarte de credit si vorbesc reciproc cu privire la problemele dvs. sau ce pasul urmator ar trebui sa fie cele mai bune.

Cum platiti pentru nunta si luna de miere? Doar pentru ca cele trei nu par magic împreuna cu ceremonie în sine. Nunti, fie ca este maret sau mic, este o ocazie ca ambele ar trebui sa acorde atentie atunci când vine vorba de costuri si limite. Având în vedere recenta criza si încetinirea cresterii economice, atât de multi oameni uita în jos, pe cupluri care cheltuie atat de mult pe o nunta. Este o pierdere reala de a avea un prajituri, decoruri, costume, rochii pe care puteti seta inapoi pe mii de dolari, atunci când o puteti folosi în vreun fel ca va da tu si familia ta devenire un fundament solid pe finantelor. Este cel mai bine sa aiba în vedere cât de mult va puteti petrece serios agravante fara alte probleme cum ar fi împrumuturile anterioare si alte facturi neplatite.

O casatorie este o sarbatoare a dragostei adevarate se unesc ... dar este de asemenea un vine împreuna a finantelor si a activelor, de asemenea. Incercati cum am putea, ne-am nu poate elimina faptele financiare ale celor doua persoane implicate, deoarece de acum pâna la moartea le fac parte, acestea sunt mergi la share cât si cota. Desi se spune pre-nups sunt un subiect incredibil de sensibil, nu ar trebui sa vina ca o surpriza si ar trebui sa fie luate în considerare, cu seriozitate. Deci, cine aduce subiectul în sus, scoateti sâcâiala crezut ca este o insulta "" la relatia (pre-nups sunt un ucigas starea de spirit majore) sau. Ca este un pesimist crezut ca Uniunea dvs. va dizolvare într-un divort. Aprecia faptul ca este o idee practica.

Amintiti-va ca sunteti în cele din urma de gând sa petrec restul vietii cu aceasta persoana, astfel ca este important ca comunicarea este capitala. Cupluri Multi curând-a-fi-conjugala cu întârziere realizeze ca sunt chestiuni de bani care au consecinte pe termen lung. Casatoria este una de parteneriat, discuta obiectivelor dumneavoastra financiare, conturile bancare si de economii. Lucrarile la viata ta impreuna!

No comments:

Post a Comment