Beneficiind de Întreprinderile mici si Mijlocii; Un idee noua

Aici este o idee de a valorifica întreprinderile mici care utilizeaza Pietele financiare în loc de împrumuturi SBA si bancile mici. Exista o sparga în sistem. Mai întâi procesul este prea birocratic, deoarece este supravegheat de catre o agentie guvernamentala. luând Adesea 30 zi plus cu toate hârtiile necesare. De obicei sunt facute prost împrumuturile si creditele mai bune nu sunt niciodata facute ca urmare a face minoritate perceput de împrumut de stare. Apoi SBA, SBDC, Camerelor de Comert si< locale grupurile dezvoltare economica PR împrumutului si succesul instantanee a spus afaceri si un an mai târziu împrumutul defaults. Si pe la unele posturi suplimentare de PR. În acelasi timp multi oameni vrednici du-te, fara buni candidati sari din proces echitabil la frustrare. Adesea nu aplicabile în primul rând Deoarece cotele nerostita face lucrurile greu a dovedi valoare sine a sistemului pentru PR Comunicate sa promoveze împrumuturi minoritare. De asemenea, chiar si cu 20%, garantata de catre platitorii de impozite si multe banci SBA nu sunt atât de interesati de împrumuturi mici, deoarece creeaza o multime de hârtie de lucru. Dupa toate este aproape aceeasi cantitate de lucrare de un împrumut de mari ca un un pic. Si daca bancile mici sau divizia locala a unei banci mari poate ajunge maxima de PR de multe ori ele pur si simplu nu sunt interesati. SBA are un record sumbru creditelor neperformante. Desi principiul stradui este extrem nobil într-adevar; propunem alt mod concurente a finanta întreprinderile mici si probabil în cele viitor mijlocii prea, care ar putea furniza inovatii si cercetarilor necesare sa ia omenirea la pasul urmator. Prin furnizarea de concurenta ne va îmbunatati procesul de programe SBA împrumut de garantie. captura asemenea mai multi antreprenori prima data sau oameni secunda afaceri pas. The American Dream cu o sansa de a atinge de morcovi cu un pic de ajutor de pe pietele care au fost initial presupune creat pentru a finanta si valorifica puterea noastra capitalist System din primul loc.

Aici este idea, eu îl numesc New American Bombe, asa cum am lupta pentru prosperitatea economice:

AMERICAN NOU bombe

Oferind: Business Opportunity Mijloace Succes mai buna - Note

Obiectivul: Pentru a asigura o sursa consecvente, fiabile si uniforme de finantare a întreprinderilor mici care pot fi puse la dispozitie pentru distributia în întreaga tara. Contribui la realizarea visului american lor americani de a începe sau continua sa dezvolte o mica afacere cu financiar si asistenta de afaceri prin intermediul unui sistem uniform si coordonata de împrumuturi mici afaceri. Aceste note vor fi ambalate si oferite la pietele publice si private ca un tip de obligatiuni investitii.

Descriere: Uniforma de împrumut nu sunt garantate de afaceri mici

Suma: sumelor Eliberat în împrumut de 50.000 de dolari, 100.000 dolari si 150.000 dolari pentru beneficiar de împrumut. Ambalate si oferit pietele publice si private, o investitie in denumirile de plecare, fie la 5000 dolari si 25.000 dolari.

Durata: duratele 5 la 10 ani

Randament: estimata la aproximativ 150% ale notelor apoi curente conforme GNMA

Suplimentare Cerinte: participare si a aprobat trecerea unui furnizor de certificat Small Business curs de împrumut, înainte de prelucrare si de omologare a unui împrumut de afaceri mici. Cursul trebuie sa fie predata în clasa setare si trebuie sa fie de cel putin 20 de ore de durata.

Obiective suplimentare: Pentru a asigura un vehicul securizat, care va permite american de a investi în viitor ale Americii. Aceste note mici afaceri (împachetate si promovate ca titluri de populare GNMA) va avea o cantitate mica de achizitia initiala si un randament atractiv pentru investitorii, care doresc sa contribuie la construirea viitorului ale Americii în timp ce primeau de asemenea un veniturile obtinute din plasamentele lor. Teze împrumuturi mici afaceri vor fi puse la dispozitie, prin faptul de tara pe o uniforma, coordonata si echitabila din surse de creditare neguvernamental. Acest vehicul poate adauga o sursa imediata a fondurile necesare fãrã relying on programele guvernamentale. Institutiile si companiile pot alege sa participe la acordarea de fonduri pentru acestor credite de afaceri mici. Acest program va diminua dependenta de leasing extrem de ridicata rata a dobânzii si tipul de credit-rechin de finantare multi proprietari de firme mici trebuie sa recurga prezent la pentru finantare din visurile lor. În afara de participantii la mici afaceri de împrumut va primi hands-on clasa de instruire pe teme de importanta si necesitate pentru exploatarea unei mici afaceri în continuare ajuta la supravietuirea lor afacere. Oameni, companiilor si institutiilor din America poate avea un vehicul simplu, patriotic pentru a ajuta investeasca în viitorul lor si viitorul tarii noastre.

INVEST in viitorul AMERICA

O pietele emergente de micro-program de împrumut poate fi, de asemenea, create în gama de 300 dolari la 5000 dolari si unul pentru împrumuturi de 5.000 dolari la 25.000 dolari pentru a treia natiunile lumii. Start Mici si Terminare Big principiu. Acest programelor putea fond, care sa tina containere de depozitare cu întreprinderile interior. Micro Industries din Tari terte Lumea putut fi stabilita lungul acestei acelasi format.

No comments:

Post a Comment