Conturi Merchant - Cum de a economisi bani

Conturi de comerciant

Afacerea ta are succes, dar acum gata dumneavoastra sa îl ia la nivelul urmator si pentru a începe accepte tranzactii card de credit, sau ati luat deja acest pas, dar dumneavoastra sentimentul ca furnizorul Dvs. de cont de comerciant a taxelor ridicate si dumneavoastra nu sigur ce sa fac, sau ce alti furnizori sunt acolo?

Puteti economisi suta chiar de mii de de dolari, pe an de catre trecerea la un comerciant nou. Cum este acest lucru?

Doar din taxe tranzactie num
Daca procesul de peste 1000 de tranzactii pe luna asta deja $ 100 pe economii luna si peste un an aceasta ridica la 1.200 dolar.

Negustor Conturi poate face pauza sau afacerea dvs., indiferent daca aceasta este online, amanuntul, telefon, mail sau fara fir. Fiecare furnizor de comerciant de cont are taxe care pot afecta afacerea dvs. în diferite moduri.

Ne-am comparat furnizorii de cel mai bun comerciant de cont curent in afaceri si ne-am detaliat onorariile lor, astfel stiti exact cat de mult iti va fi oprita.

Daca doriti sa aflati cine furnizorii nostri de încredere cont de comerciant sunt si o lista cu onorariile lor puteti gasi pe toate pe http://www.merchant-account-info-zone.com

No comments:

Post a Comment