Recesiune pe cale sa out

Se pare colaps financiar de la Washington (si alte parti ale Statelor Unite, la acea) este lent schimbare a directiei departe pe masura ce americanii sunt mai putin si mai putin obtinerea concediat de companiile afectate de recesiune.

Bernard Baumohl, economist-sef la nivel mondial din Economic Outlook Group enumerate, de asemenea, mai multi indicatori alte tind sa demonstreze de recuperare treptata a SUA din criza provocata de criza economica globala. El a spus ca toate indicator unic pare s
De locuri de munca mai putin creantele, la cele mai mici

Afirmatiile facute de americani someri a fost raportat la cel mai mic nivel din ianuarie anul acesta, ceea ce înseamna numarul de oameni obtinerea concediat de catre societati, care nu poate par sa sustina costurile operationale de functionare lor de afaceri, este în scadere.

Cu toate acestea, baie în numarul de personal concediat care depun plângeri, nu pare orientativa companii sunt deschise de închiriere sau de re-angajare.

Conform datelor de la Departamentul Muncii, numarul aceasta saptamâna a "sustine fara locuri de munca" este de 10.000 mica decât cea de saptamâna trecuta, care sa ridicat la 524,000. Cifra reprezinta, de asemenea, o diferenta de 125 de mii, în comparatie cu cifrele postate in aprilie, care se afla la 639 de mii. Declinul acestei saptamâni este de fapt al cincilea în peste sase saptamâni, de asemenea, a fost învatat.

Economisti, cu toate acestea, ramâne de atent cu privire la cererile beneficii, care au contribuit la descris ca fiind dimensionarea pâna concedieri si un indicator pentru a stabili daca sunt sau nu companii sunt gata sa angajeze lucratori noi sau re-angaja stabilite-off de personal.

activitatile comerciale au început îmbarcare, desi angajarea de muncitori noi si re-angajarea de noi ramâne o posibilitate de la distanta în momentul --- nu fara ajustare a preturilor produselor de baza, daca numai de a mobiliza fonduri pentru a acoperi costurile suplimentare de plata de angajati.

Pret de marfuri sejururi

Pe partea de sus a creantelor benefit mai mica facute de americani someri, preturile marfurilor de uz casnic a ramas redus.

Economistii atribut preturile mici din marfuri de gospodarii la nivelul inflatiei scazute, ceea ce atrage înapoi în piata americana de cumparaturi în ciuda conditiilor de creditare strans. Mica a inflatiei a fost întotdeauna de asteptat unei economii de transmisie fata de recuperare.

Pentru ultimele douasprezece luni, preturile produselor de consum a scazut de 1,3 la suta, mai ales pe servicii bancare inflatiei.

Pe partea de sus tinerea preturilor marfurilor stabile si accesibile, exista multe alte politici de piata legate de faptul ca guvernul federal a fost grav studiaza într-un efort aparent de a obtine poporul american înapoi în modul de cumparaturi.

mici rate ale dobânzii

În conformitate cu Agenda SUA guvernului de a lua America din criza economica, politicienii Federal de rezerva se mentine, de asemenea, dobanzi mici pentru a permite companiilor se lupta sa recupereze de la adversitati care rezulta din dezastru economic global.

În realitate, ratele dobânzilor au scazut la un nivel record (aproape de zero,) din decembrie. Economice în rândul putea fi cel mai bine pusa pe seama lipsei inflatiei.

În conformitate dobânzilor mici (aproape sau zero), companiile pot beneficia de fapt de credite pentru evitarea falimentului sau de închidere, care este de fapt mai daunatoare pentru economia americana considera o pierdere de asteptat a veniturilor sub forma de impozite si markeri suplimentare la numarul de someri americanii.

Guvernul federal de deciziile economice drastice, de asemenea, ca rezultat "destul de impresionant", cum este indicat în val de bursa de valori. Bursa de valori din SUA este în crestere cu modestie. Dow Jones a avansat medie sa industriala, chiar si ca indici mai largi afisate indicatorilor pozitivi.

Somer americani

Conform datelor afisate în plasa, un total de 7,2 americani au pierdut locurile de munca, deoarece recesiunea a început în trimestrul al patrulea cu întârziere a anului trecut. Numarul stabilite-off poporul american reprezinta 9.8 somajului la suta, care este de fapt cel mai mare în 26 de ani.

Dar în timp ce Cifrele privind numarul de persoane cu intreprinderea american care intra în categoria de "someri" pare mare, economisti spun ca SUA ar trebui sa aiba loc de munca scad pierderile incepand de luna aceasta. GP

No comments:

Post a Comment