Criza de euro - s-a întâmplat Doar sau a fost planificate?

Co-dependenta

A ilustra un punct foarte simplu într-o maniera foarte simpla, sa spunem ca germanii ca pentru a economisi banii lor de frig, zilele ploioase stiu provin, si ca grecii place sa petrec prea mult timp petrecere pe lor plajele insorite, frumos . De ce ar trebui sa germanilor si oricine altcineva - precum SUA în special, care are destule probleme proprii - sa fie târât de-a lungul în acest nebunia co-dependente de vedere le salveze cand inevitabil se intampla?

Departe mult mai im
Nu este oare evident pentru oricine cu experienta de adulti în viata care peretii de caramida ar fi în cele din urma a lovit, la fel ca germanii spun grecii, "Tu grecii trebuie sa traiasca în conformitate cu modul nostru german de a face lucrurile ca o conditie de bailout dumneavoastra de conducere stare de ebrietate. "

Doar cu un prospectiva putin, care ar fi posibil, serios crezut ca acest lucru ar zbor vreodata?

Mintile mare din Europa instituie un cadru pentru nesfârsit cicluri de a permite si co-dependenta, ciocniri identitate culturala si tipul de haos contagioase vedem acum de raspandire în întreaga Europa.

Ca în exemplul nostru greco - cred twittered-out, adolescent imprudenta - indiferent de cum le-au facut un dezastru pentru ei, cei nesabuit ar merge mai degraba în flacari economice, nu îngrijirea o mustra cine sau ce le ia cu ei , inainte de le-ar niciodata "predare" identitatii lor veche de secole culturale si independenta - Cui ii pasa de ceea ce costuri.

"Economice Efficencies" poate sa fi fost scopul precizat de la bun început, dar haosul care vine cu toate co-dependenta este acum rezultatul final acutal de conducere, care este TOTUL! Ca orice mama care a experimentat cosmar co-dependenta va spune, este în Iad si înapoi înainte puteti rupe acest cerc vicios dupa ce aceasta devine început - daca vreodata. Sau pune un alt fel, canalii de familie sunt obligate determinate si de a se pronunta în familie. Exceptia cazului în care, desigur, adultii în sala de picioare, traseaza o linie, si spun, ca este, nici mai mult, si înapoi acestuia cu masurile corespunzatoare, compatibile.

liderii europeni trebuie sa ajunga singuri într-o programul de 12 pas Alanon - tout suita! Unul dintre lucrurile pe prima, vor învata este ca, atâta timp cât este un factor vulnerabile la îndemâna, care "crede" ca sunt blocati curatirea popotelor celor nechibzuita, nu exista niciun motiv, nici instinctul de autoconservare, care în lovituri de a schimba mentalitatea de ruinare a "Sunt dreptul, sunteti responsabil" de tip în mai bine. În cercul vicios al permitând / co-dependenta va continua chiar si mai departe.

Planificat co-dependenta?

Cu toate astea a declarat, poate co-dependenta este cu adevarat ceea ce mintea mare din Europa s-au cautat pentru a realiza înca de la începutul acestui exercitiu întregi. Cu alte cuvinte, sa stabileasca încorporate, justificarea perpetuu pentru putere foarte concentrata "necesare" pentru a rezolva aceleasi probleme recurente, care, desigur, au înfiintat în locul întâi.

Probabil ceea ce fondatorii euro envisioned de a lua-go a fost o simpla doua proces pas. Mai întâi, sa stabileasca o uniune monetara, care este sortita esecului, fara a uniunii fiscal necesar de a controla cheltuielile, bugete etc Apoi, când faza de tranzitie de planificat, co-dependente de haos soseste, sunt gata cu, "Pai, ne-am stabilit euro ca moneda internationala, si posibilitatea de a imprima întotdeauna mai mult. Nu mai vorbim, va fi o bucata de tort suckering unele dintre buzunarele din lume profunda (cred american) în partid bailout nostru, care ne vor aduce pas doi ... "

La început, exista tari fel membre ale Uniunii Europene s-ar fi vreodata de acord sa predea controlul suveran al atât monetare si politicii fiscale, în acelasi timp. Britanicii l-am dreptul si am pastrat Sterling.

Deci, strategia este de a obtine o etapa a uniunii monetare rulare prima. Si apoi, ca criza anticipat monteaza, pentru a salva viziunea grand al "Statelor Unite din Europa", al doilea pas de uniune fiscal este activat cu acceptarea declaratiilor de genul, "Am venit departe ... nu se poate întorc acum ... ce alegere alte exista? "

Prin urmare, scopul original este realizata prin care toate drumurile de co-dependente duce acum la Bruxelles, unde exista o concentrare de control monetare si fiscale peste tot.

Progresiva?

Este acest cum v-ar defini progresiva? , Sau este un leagan înapoi la Medician / ori machiavelic din vechime Europa, unde câteva auto-uns sunt refera numai la puterea de concentrare pentru a controla mai mult?

Singurul lucru pe care avanseaza acum este institutionalizata haosul si eticheta de pret de montaj, care merge cu ea, în medie, greu de lucru persoana.

Oamenilor buni din toate tarile si culturile pe care le cuprinde Europa ar trebui sa fie reamintit ca Statele Unite ale Americii a fost format, in primul rand, sa naiba departe - un ocean ansamblu departe - de la aceste putere si jocuri de control.

O poveste moralizatoare Pentru al SUA

Unde sunt liderii din SUA, care va arata adevarat, dupa cele mai bune interese ale persoanei medie care nu ajunge la asista la aceste sesiuni lunatic de planificare care duce la dezastru?

, Unde sunt liderii americani ale caror naturala-nascut, instinctul neobosit si mereu prezent prima prioritate este de a mentine concentrarea, în orice moment, cu privire la elementele de baza simplu de viata care pe parcursul timpului si istoriei au învins si a luat întotdeauna prioritate fata de orice clica determinate de , ordinea de zi autojustificatoare ideologice? Stii tu, simplu, bataturi, chestii de moda veche ca tine nu poate cheltui mai mult decât face.

Aici e unele lucruri mai ciudat: sejurului lor pamânt, cu principiile viata fundamentale care au niciodata si nu va fi niciodata negat este simplu - asta e drept, simplu - modalitate sa evite construirea acestor case colosale de carduri, care în cele din urma veni rostogolea în jos, pe medie, greu -lucru persoana cu o factura mare, cleanup grasime atasate.

Partea tare: le ia curaj.

Cine are curajul?

Coloana vertebrala care omit generatia mea.

Ne poate învata de la criza euro si nu sa ne prins într un cerc vicios, care va fi puternic dificil de a sparge - daca nu suntem acolo deja. Si costurile? Noi suntem deja în vedere pentru a afla noi termeni matematica de a descrie mai multe si mai multe zerouri.

Toate acestea, în opinia mea personala este ca generatiile urmatoare Boomers Buget-Busting - care I sînt unul - va avea coloana vertebrala care omit generatia mea si sa spuna, "Nu va intampla pe ceas noastra! Nici un fel, nu cum ".

Back to Basics este cale de urmat.

No comments:

Post a Comment