Beneficiile de finantare din fonduri contract de consum rate, Part 3

În primele doua articole pe baza de contract de consum de finantare (adica finantarea creante de consum, finantarea contractelor de retail esalonate, finantarea note de consum, etc) sunt enumerate opt beneficii distinctiv care contractelor de finantare de consum ofera. Exista beneficii numerosi alti asociate cu finantare contract de consum, care vor fi abordate în parte treia a acestei serii de articole.

~, Clientul poate influenta în afara creditului clientilor lor. O companie care doresc sa< finanteze creantele lor de consum nu este necesar sa fie profitabile sau în afaceri de cel putin doi de ani. De asemenea, daca sunteti in cautarea în considerare posibilitatea de contracte de finantare dvs. rata de retail, tu, cel mai probabil nu va fi obligat sa îndeplineasca criteriile asortate credit solicitate de banci si alte surse traditionale de finantare. Sursa de finantare netraditionale, în timp ce nu ignorând complet credibilitatea dumneavoastra, se va concentra cel mai puternic cu privire la bonitatea clientilor dumneavoastra.

~ Tu vor fi prevazute cu rapoarte de gestiune detaliate. Daca, de exemplu, sunteti de finantare note de consum si doriti sa urmareasca îndeaproape clientii dvs. istorii de plata, sursa de finantare va pot oferi rapoarte de gestiune detaliate. Acest lucru va va pozitia de a mai conduce afacerea dumneavoastra si de a gestiona fluxul de numerar.

~ Concentrati-va asupra comercializarii si extinderea afacerii. Daca decideti sa vânda contracte de consum a spori fluxul de numerar veti descoperi curând ca afacerea dvs. va beneficia în mai mult un fel. Ca proprietar de afaceri, probabil, ati petrece mai mult de jumatate dvs. timp cautarea de capital, va pune afara furnizorilor, si de a face lucrarile de colectare, de administrare si contabilitate. Prin vanzarea creantelor dvs. de consum dvs. va pozitia sa elibera timp sa se concentreze asupra vânzarilor, de marketing, dezvoltarea afacerii dvs. si alte activitati direct profitabile.

~ Nr limite geografice. Cand te decizi pe care doriti sa vânda creante de consum, localizarea o sursa de finantare în orasul dumneavoastra sau judet nu este o problema. Puteti lucra cu o sursa de finantare adecvate oriunde în Statele Unite. Geografia nu este pur si simplu o problema. De asemenea creante clientilor dvs. "consumatorilor poate fi achizitionat de la oriunde în Statele Unite

~ Detectarea precoce a problemelor servicii pentru clienti. Daca alegeti pentru a vinde dvs. de contracte rate amanuntul, sursa de finantare care achizitioneaza respectivele contracte de retail rate va tine legatura cu clientul pertinente pentru aspectele legate de servicii clientul poate avea. De obicei, clientul nu poate descoperi probabil o problema de servicii pentru clienti, pâna când contractul merge neplatita. În acest moment, acesta poate fi prea târziu pentru a salva contul si client, foarte probabil, va fi pierdut de client. Surse de finantare care achizitioneaza contractelor amanuntul rata sa faca o prioritate înalta de monitorizare a platilor de conturile lor. El este un component primar al afacerii lor. În acest fel, scenariul negativ al pierd plata altfel de clienti, din cauza unor probleme solvabile de service este abordata într-un mod care conduce la rentabilitate crescuta.

~ Credit controlul si monitorizarea de credit. Când optati pentru a vinde consumatorului notele sursa de finantare va furniza informatii de credit pe noi clienti pentru tine, care va pozitia pe care a lua decizii mai informate de credit. De asemenea, sursa de finantare va asigura monitorizarea credit continua a clientilor existenti de a face anumite nu exista diminuare semnificativa a starii lor de credit.

No comments:

Post a Comment