Trading 23/2/2010 Numere Economica - Încrederea Consumatorilor feb.

Încrederea consumatorilor pentru luna februarie scazut la 46.0 la 55.9, care este sub nivelul încrederii consumatorului decembrie a 53.6. Analistii asteptat acest plonjor cauza unei inferior indicele sentimentele consumatorilor începutul acestei luni. Atât S & P 500 si Dow Industriale tranzactionate mai mici o data încrederea consumatorului fost lansat numarul precum si marfuri (aur, argint, metale) si energie (titei, gaze naturale),.

încrederea consumatorului este nivelul atitudinile con
Daca încrederea consumatorului este inferioara asteptat apoi producatorii vor anticipa consumatorilor reducerea achizitiile si vor reduce privind inventarele lor actual decât producatoare altele noi. Guvernul va încorpora mai mici veniturile viitoare impozitare, atunci când decide cu privire la proiectele de viitor. Întreprinderile vor ajusta operatiunile pe anticiparea cheltuielile de consum redus.

Daca numarul este mai mare decât de asteptat apoi produce va creste productia si stocurilor pentru a raspunde cererii viitoare de la consumator. Guvernul va astepta îmbunatatit veniturilor fiscale. Întreprinderile vor adapta operatiunile la ecartament dorinta consumatorilor de a face noi achizitii si de crestere ratelor de angajare.

Actiuni sa ma uit pe aceste numere includ: industria aerospatiala si în domeniul apararii, vinde, de constructii, materiale, stocurile de energie, precum si produsele de consum discretionare. Tomorrow asteapta cererile de credit ipotecar, vânzarile de case noi, raport de petrol, si Ben Bernanke a muta pietelor.

Toate drepturile rezervate TraderMongers.com © 2010

No comments:

Post a Comment