Money Sfaturi de economisire - Salvarea Money Sfaturi Pentru asupra activitatilor de recreere În Regatul Unit

Conditii de viata în Regatul Unit poate fi costisitoare in special daca locuiesc in Londra. Cu toate acestea, masa afara si alte activitati de agrement nu trebuie sa te las din buzunar. Utilizând urmatoarele sfaturi incercat si testat poate salva o multime de bani si de a lua chiar te mese libere si zile afara.

Rezervati la restaurante Toptable.com - Daca luati masa dintr-o multime, atunci puteti economisi de rezervare prin intermediul Toptable. Toptable este un site care va permite sa faceti< o rezervare la sute de restaurante diferite în Marea Britanie. Ea a fost întotdeauna 2, pentru 1, 50% factura si o multime de alte oferte disponibile pentru restaurante diferite, astfel încât sa potential putea salva o gramada de bani de alimentatie. De asemenea, fiecare data cand face o rezervare prin intermediul toptable sunteti acordate 200 de puncte daca ati rata restaurantul pe site-ul Toptable dupa masa acolo. Odata ce ati colectat 1400 puncte puteti obtine o masa gratuita 2 sau 3 curs la unele restaurante.

Bilete ieftine cinema - Cinema Vue ofera bonuri de asteptare cinema pentru pence plus 50 £ 4.25 taxa de rezervare de luni pâna joi de la lastminute.com. Un bon de a º teptare cinema poate fi folosit pentru a vedea cele mai recente filme în orice cinematograf Vue ceea ce înseamna ca puteti face o economie de mari ca Vue bilete de cinema poate fi de pâna la £ 11.75. Un alt bilet de cinema ieftine Oferta este "Orange Miercuri". În fiecare miercuri puteti cumpara 2 bilete la pretul de 1 la cinematografe, practic, toate în Marea Britanie prin mesaje text "film" la 241 de la Orange mobil si veti primi un mesaj text cu 2 pentru un voucher care le puteti utiliza la cinema.

Collect Tesco Clubcard puncte - Daca nu ati facut deja, atunci adera la Tesco schema Clubcard care va ofera 1 punct pentru fiecare lira petrecut la Tesco. Fiecare punct este 1p valoare si atunci când au colectat £ 2.50 puteti utiliza fie aceasta sa cheltuiti pe alimente de la Tesco sau puteti sa-l schimb pentru £ 10 în valoare de Clubcard vouchere Deals. Aceste tichete pot fi apoi utilizate pentru luat masa afara, bilete de parc tematic, abonamente reviste si o multime de alte oferte. De exemplu, daca aduni 5 lire în valoare de puncte Clubcard, poti schimba asta pentru o £ 20 Clubcard buletinului de oferte care poate fi folosit pentru o masa pentru doua. Deci, tu esti, de fapt, platind doar 5 lire pentru masa, care este o oferta mult mai buna decât obtinerea £ 5 off alimente dumneavoastra. Daca va aflati in Tesco sistemul Clubcard, de asemenea, va puteti economisi bani pe bacanie, deoarece va trimite uneori tu bani pe bonuri sau bonuri pentru puncte suplimentare. Exista peste 2000 de magazine Tesco din Marea Britanie a gasi o astfel aproape de tine nu trebuie sa fie o problema.

Shop online - cumparaturi online este de obicei mai ieftin decât de cumparaturi pe strada ridicat. O multime de comercianti cu amanuntul online, eliberare, de asemenea, coduri lunare cu discount, care pot fi utilizate pentru achizitii online pentru a va economisi bani, chiar mai mult pe preturile deja reduse. Supermarket-urile online, de obicei, de atribuire magazin puncte bonus carte daca va cumparati online, mai degraba decât în magazin, iar aceste puncte de magazin de card poate fi apoi folosite pentru mese gratuite, filme, etc astfel încât sa puteti economisi bani atunci când merg afara, de asemenea.

fasole Collect jetoanele cu Nescafe - Daca doriti sa aveti dvs. fix cofeina pe zi, aveti posibilitatea de a colecta jetoanele fasole pe borcane de cafea instant Nescafe. Aceste token-uri pot fi apoi schimbate pentru zile libere, precum si în alte oferte. Exista o multime de zile libere în disponibile pe întreg teritoriul Regatului Unit, inclusiv muzeele, gheata-skating, bowling si paintball.

Ia un IMC copii sau card de credit Ryanair - Daca aveti un IMC de baby sau card de credit Ryanair si petreaca orice suma pe card dupa ce a primit-o, veti primi un zbor gratuit oriunde în Europa. Ryanair are, de asemenea, o oferta care, daca ati cumparat cinci zboruri Ryanair, folosind o carte de credit, tu vei a lua un zbor gratuit. Atâta timp cât va asigurati ca ati plati factura cardului de credit pe deplin, nu va suporta orice cheltuieli.

companii de telefonie mobila contract gratuit, liber si gratuit apeluri - Multe oferi pachete unde tu lua un drum liber mobile, drum liber 12 luni de închiriere linie pentru un contract de 12 luni si minute gratuite în retea si cruce texte. Ti-ar fi obligat sa plateasca închirierea fiecarei linii luna, dar puteti solicita apoi înapoi (de obicei, trimitându-le copiilor de facturi telefon), la anumite perioade din an, ca Cashback. Atâta timp cât va reamintiti sa revendice Cashback dumneavoastra, veti obtine totul pentru drum liber.

No comments:

Post a Comment