Ce sa caute într-o Manager Finante

Serviciul de oferirea de fonduri sau de capital, din motive comerciale sau private vine sub termen umbrela - Finante. Ca o ramura a unui subiect extinsa "" economie, acesta poate fi, de asemenea, privit ca un mod de gestionare a activelor. Acest subiect este, de asemenea mentionata ca un sistem de gestionare bani folosite de catre sectoarele de afaceri si private. Oameni care uita dupa sau gestiona organizarea de finantare sunt numite managerii de finantare.

Gestionarea se ocupa cu acest lucr
Unul dintre gurus gestionare mai renumite Lee Iacocca mentionate sa finanteze administratori ca Bean-Tejghea care aproape uita la parte cheltuiala cu vederea degraba pesimist. , Spre deosebire de managerii de vanzari, care ar dori sa investeasca în viitor, prin dezvoltarea produsului, finante managerii sunt mai degraba sceptici de finantare a unui proiect a carui beneficii se afla în viitor, chiar daca gestionarea lor reglementeaza rezultatele viitor. Din pacate, atunci când se executa o afacere mica, linii de granita dintre un împrumut personal si un împrumut de afaceri poate fi un pic neclare si, adesea, regimul planificate nu este folosit ca nu a fost utilizata pentru scopul sau initial. În general, creditorii care sunt investitii într-o situatie de afaceri ca sa stie exact ce banii lor este folosit pentru.

Speram prin educarea mici (si mari) proprietarii de afaceri responsabilitatilor lor fiscale acestea pot construi baza o companie îmbunatatit în viitor. Întreprinderile mici poate fi foarte flexibile, cu toate acestea, si sa invite prietenii, afaceri, membri de familie, chiar si propria banca de finantare. Creditorii prefera sa foloseasca banii din alta parte, deoarece scade riscul lor, dar care permite totusi un profit sanatos care urmeaza sa fie primite de catre societate de finantare. Bob Hope spus odata ca puteti obtine numai un împrumut de la o banca daca puteti dovedi sa le aveti absolut nici nevoie pentru it; consiliere care nu putut fi mai adevarat.

No comments:

Post a Comment