Frecvente misconceptions Despre prevenirea fraudei profesionale - partea 1

Fals Ipoteze despre audit dvs. anuale

"Avem un audit anual de catre o firma CPA. Ei vor prinde orice frauda care este loc ". Daca credeti ca organizatia dumneavoastra este complet protejata pentru ca aveti un anual de audit al situatiilor financiare, ce procent din fraude crezi ca sunt initial descoperite în fiecare an de catre auditori independenti? Ati spune cel putin 90%? Cum jur de 50%? Credeti ca cu siguranta trebuie sa fie de cel putin 20%? Potrivit unui sondaj realizat de Asociatia Cer
Când o firma de Contabili Publici Autorizati (CPA) efectueaza un audit al situatiilor unei organizatii financiare, ele au o responsabilitate în conformitate cu standardele profesionale sa ia masuri de detectare a fraudei. Totusi, obiectiv principala în care nu este un audit detectia si prevenirea fraudei. Obiectivul lor principal este de a determina daca situatiile financiare sunt corect prezentate în conformitate cu politicile contabile stabilite, astfel ca acestea nu vor fi înselatoare la un cititor. Pasii pentru a detecta fraude sunt numai un aspect al un audit independent a situatiilor financiare. Si în timp ce CPAS efectuarea de audit poate fie foarte bun la efectuarea unui audit situatie financiara, ele nu fie Certified Examinatorii Antifrauda (FACE) si poate sau nu posibil sa fi primit de formare profesionala în depistarea si prevenirea fraudei prin auditare medico-legale.

Situatie financiara fata de un audit Strategii

De audit standard Situatia financiara este mult diferite de un audit medicina legala sau de un audit de exploatare. Atunci când CFEs noastre efectueze un audit medico-legal, este mod normal, concepute în mod specific si în principal pentru a detecta aparitia de frauda. Cand am realizarea unui audit operationala, deoarece este proiectat a determina potentialul pentru aparitia de frauda si ofera consiliere cu privire la masurile pentru prevenirea acesteia. Aceste audituri sunt departe mai extinse în utilizarea unor proceduri anti-frauda si sunt foarte diferite decât cele de audit standard de situatia financiara.

Sa rezolve problema

Acest lucru înseamna ca are un audit de catre o firma de contabili independenta nu este utila în Descurajarea fraudei profesionale într-o organizatie? Nu, asta nu înseamna ca, la toate. Avand un audit anual este una dintre factor în realizarea acestui scop. Dar audit anual trebuie sa fie completata cu alte politici de prevenire a fraudei si proceduri, cum ar fi controalele puternic interne, proceduri de audit intern, verificarea antecedentelor angajatilor, liniile de asistenta telefonica si, ocazional, un audit de medicina legala sau de audit de functionare. Pe scurt, daca protectia organizatiei dvs. numai împotriva fraudei profesionale si abuz este o audit anual declaratie financiara, organizatia dumneavoastra este probabil mult mai vulnerabil decât dai seama.

Subiect Înainte: de control intern

No comments:

Post a Comment