Avantajele de un Broker Ipoteca Peste o Banca

Simt ca Am trei avantaje distincte actionând ca broker dvs. ipotecare

1. Viteza

2 Pricing (Preturi)

3. Servicii?

Banca problemei: Viteza: Acum avem o saturare a refinanteaza trece prin sistem. Înainte de aceasta crestere a refinanteaza multe banci au fost extrem de lent, astfel, prin urmare, mai multe ramuri au fost închise sau au avut personalul lor redus foarte mult. Wells Fargo de exemplu închise 14 din centrele lor 18 serviciu jurul tara.La acest rezultat este mult extrem lent< rândul sau.

Broker Beneficiu: Viteza: Am cinci-zece bancilor care tin ochii pe. I monitorizeze îndeaproape termene de noile cereri, conditii si închidere. Am mult prefera trimiterea dosarului la o banca ce-mi va da raspunsuri in 2 zile, mai degraba mult de trei saptamâni.

Banca Preturi (problema) Când am selectarea unde sa-ti împrumut, natural Vreau sa îl trimita la sursa cu cele mai bune rate. La fel ca si bancile devin supraîncarcate cu fisiere, ele, de asemenea, va ajunge la un punct în care au nevoie pentru a încetini fluxul de credite vin în usa lor. Cum fac ei asta? (Raspuns) Ei sa ridice tarifele.

You Tube video - Avantajele de a folosi un Broker Ipoteca (Du-te la site-ul meu de video)

Broker Preturi Avantaj: I sînt capabil sa monitorizeze aceste schimbari si sa profite de cele mai bune de preturi din tara. Acest destul de des poate face diferenta în obtinerea 1/8% la sfert% mai bine pe rata dvs. care traduce în mii de dolari în economii peste viata împrumut. Analogia clasic este: daca aveti o banca în Ann Arbor Michigan cu sase picioare de zapada pe domiciliu lor fata, acestea nu sunt mergi la a lua afaceri prea mult. Deci, ce fac, au difuzat ratelor mai mici la restul tara la baieti ca mine si am apuca o rata mai buna pentru tine. Între timp, Banca cu timpul 21 raspuns zi ridicat preturile lor deoarece sunt achiziþie obosit de platitor orele suplimentare personalului acestora în vederea catch sus.

Banca Servicii: (Problema) Daca plimbare în sucursala a obtine ipoteca veti întâlni doua probleme imediat. Unul este ca persoana care vorbiti doar sa trezit din somnul lui sau ei si doi nu sunt specialisti ipotecare. Ei au cel mai probabil, trebuie sa fie bine versat la verificarea si conturi de economii, de CD-uri, IRA, sau un buchet de produse bancare alta parte. , Cel mai probabil vor lua informatiile dumneavoastra initiala si l dati unei alte persoane în zona ipotecare. Urmatoarea persoana la chemarea veti fi deschizatorul, persoana terte sa apel veti fi procesorul, persoana patrulea apel veti fi subscriitor, persoana cincilea apel veti fi appraiser, persoana saselea sa va apel va fi procesor din nou (curatire orice greseli), persoana saptelea a apela veti fi apropie, persoana optulea apel veti fi cineva din comapny titlu care va îndeplini efectiv închidere. De obicei, nu exista nici o urmarire, dupa închiderea a va asigura ca sunt fericiti. Presupunând ca toate "compromisuri mâna" s-au facut în mod corect si fara miscommunication veti obtine dvs. de împrumut închise în sase saptamâni la doua luni. Doamne fereste, nu este o problema si trebuie sa dau seama pe cine sa sunati.

Broker de servicii (prestatie) Am facut credite ipotecare de 15 ani, asa ca am sunt foarte familiarizat cu probleme potentiale sau capcane. Anterioara sa fie un ofiter de împrumut, am prelucrat fisiere de împrumut de opt ani. Având acest tip de experienta am abilitatea de a privi adânc în fisierul. Eu sunt contact unic pe fisierul. Sunt pas 1-7 si atunci când este posibil eu participe la toate inchideri. Dacã I nu pot fi la închidere dvs., am siguranta poate fi pe speaker-ul telefonului sa raspunda orice întrebari aveti. Îmi place sa stati legatura cu clientii meu dupa închidere, de asemenea. Speram ca de aceasta data am facut fericit si Eu sunt în pozitia de a ajuta pe altcineva in viata ta.

Ca întotdeauna, scopul meu este sa furnizeze "serviciu absoluta covorul rosu" si efectuati aceasta experienta un proces neteda si usor, astfel încât tu plimbare departe fericit si sunt mai decât fericiti sa referi servicii mea sa prietenii, familia si co lucratorilor ca te duci toate prin viata.

Daca aveti un prieten!, Membru de familie sau co muncitor care pot beneficia de aceste emailuri, va rugam sa le du-te la http://www.prestonware.com si sa completati formularul meu de clienti, astfel încât acestea vor începe sa primeasca aceste informatii valoroase.

Mesajul urmator cuprinde: "Home Affordable Refinance Programul de" a trecut în legislatia cu privire la 3-5-2009

Sincer,

No comments:

Post a Comment