Factoring poate factura unica a ajuta afacerea dvs. mici Coperta Sanatate?

Conturi de încasat de finantare pentru întreprinderile mici poate converti creantelor lor în numerar la livrare, care pot ajuta la plata pentru cheltuielile de sanatate pentru angajatii lor. Noua cercetare a fost lansat dezvaluie ca 17 la suta din întreprinderile mici în prezent, nu ofera acoperire de sanatate din cauza procedurilor birocratice si a costurilor ridicate. reforma în domeniul sanatatii cu succes ar putea aduce unele beneficii serioase pentru întreprinderile mici în Statele Unite. D
Iata cum finantare conturi de încasat poate ajuta pe proprietarii de afaceri mici, cu posibilitatea de a permite sanatate acoperire de îngrijire pentru angajatii lor.

Proprietari de afaceri au de obicei creantelor cuprinse între 30 la 60 la 90 de zile afara. Deci, mai degraba decât de asteptare de aceste conturi sa fie platit, întreprinderile mici poate converti platile în termeni de numerar la livrare mai repede, si atunci ei se pot aplica aceste fonduri pentru a cheltuielilor de asistenta medicala.

De asemenea, studiul a relevat faptul ca proprietarii de afaceri mici, care fac sacrificii necesar pentru a oferi asistenta medicala cred ca este o strategie inteligent de afaceri pentru a creste productivitatea angajatilor.

Conturi încasat beneficii finantare întreprinderile care nu fiti platit pentru 30-60 sau 90 de zile prin avansarea pâna la 90 suta împotriva facturi. Compania factoring va uita la bonitatea clientilor clientului. Fondurile sunt adesea furnizate în 24 de ore, si un comision este implicat.

Astazi, factoring factura unica, asemenea, cunoscut ca factoring fata locului, a devenit popular, ca factori nu astepta sa cumpere 100 la suta din creantelor unei companii.

De factoring a devenit un foarte eficient instrument de gestionare a numerarului de azi, cu încetinirea cresterii economice recente. Este cel mai adesea întreprinderile mici care de numerar probleme de flux de experienta în timpul unei recesiune, si multi angajatori este greu sa îndeplineasca salarii, cumpara provizii, nemaivorbind plata beneficiilor si a mâinii de compensare. factoring Invioce permite întreprinderilor mici pentru a obtine fonduri pe banii pe care ii stiu vor fi platite de catre clientii lor.

Factoring nu este acelasi lucru ca un împrumut bancar traditional. Degraba este cumpararea de active financiare, sau creante conturi. împrumuturi bancare implica doua parti, în timp ce de factoring presupune trei ani. Bancilor bazeze deciziile pe bonitatea unei companiei, factoring întrucât este bazeaza pe valoarea creantelor companiei.

ratele Majoritatea factorilor 'profesionale sunt competitive deoarece circumstante fiecarui client variaza, care pot avea un impact asupra taxele.

factoring Conturi încasat are fost în jur pentru peste 4.000 ani.

No comments:

Post a Comment