Card de credit autorizatiei Sfaturi

Majoritatea dintre noi utilizare credit sau de debit carduri regulat, si normally nu exista probleme verificarea ca aceste carduri apartin noi. Totusi, uneori, exista masuri suplimentare de securitate si problemele tehnice care face greu sa verifice daca o carte apartine cineva sau nu. Daca te gasesti în aceasta situatie, exista un numar de pasi puteti lua a rezolva situatia.

Introducerea gresit codul PIN

Daca aveti un numarul de carduri sau sunt doar în graba, poate fi usor sa introduceti< PIN gresit în o masina numerar sau masina amanuntul. Daca acest întâmpla, aveti doua mai multe sanse sa introduceti codul PIN dreapta. Uneori eroare software pot provoca codul PIN nu sa fie autorizata, în special în cip handheld si masini PIN. Daca sunteti unsure de PIN apoi opri încearca. Daca introduceti gresit codul PIN de trei ori, atunci cartea dvs. va fi blocat si va trebui sa apel emitentul cartii sa rezolve situatia.

Telefonând emitentul cartii

Când aveti nevoie sa sorta orice litigii sau obtine unele întrebari raspuns prin emitentul cardului dvs., va nevoie probabil sa furnizeze unele informatii. oferind Pur si simplu numarul cardului si numele nu va fi suficient, si sa fie limita de credit, data nasterii sau detalii extras bancar va trebui de asemenea sa fie furnizate. Desi aceasta poate parea o proces plictisitor, este pentru propria ta securitate.

de autorizare Shop la telefon

Când cumparati ceva de la magazin, exista momente în care informatiile suplimentare este necesar. Aceste controale sunt, de obicei, efectuata de catre compania de carduri si sunt aleatorii, si ajuta pentru a monitoriza nivelurile de securitate. Veti fi, de obicei, cere unele informatii personale suplimentare sau carte de detalii, în vederea verificarii achizitie. Daca acest lucru vi se întâmpla, nu cred ca va aflati în necaz, doar amintesc ca este tot pentru siguranta dumneavoastra si de securitate.

Daca placa dvs. este refuzat

Exista posibilitatea ca, chiar daca aveti suficient card de credit dvs. va fi interzis. Acest ar putea însemna cartela Dvs. a fost folosit ilegal, sau simplu ca sistemul autorizarea nu este functioneaza corespunzator si cardul dumneavoastra nu poate fi verificata. Incearca sa ramana calmi si nu te panica, ca acest lucru se poate întâmpla oricui, la orice moment. Puteti încerca întotdeauna cartela din nou, dar daca acesta nu functioneaza va trebui sa utilizati o alta cartela sau telefonului emitentul cartii de îndata. De obicei, problema poate fi sortate foarte repede.

Semnare pentru achizitiile dvs.

Daca te duci oriunde si va sunt înca rugati sa semneze pentru marfuri dvs. schimbul folosire Chip si PIN, apoi fi foarte precaut. Oriunde ar trebui sa ai de a utiliza cip si PIN acum, si daca nu sunt ai pune si ele expuse unui risc mai mare de frauda. Asigurati-va ca autorizatia corespunzatoare este administrata înaintea paying pentru nimic la toate. Aceasta va ajuta cardul dvs. sa ramâna sigur si securizat.

No comments:

Post a Comment