Valori fundamentale Analiza-Ce nu trebuie sa stiu despre analiza fundamentale de stocuri?

Daca luati o privire mai atenta la analiza fundamentala veti gasi ca are o multime a face cu cererii si ofertei. Aceasta deoarece analiza este folosit ca un termen a descrie factori diferiti în cerere si oferta si modul în care acestea sunt afectate de unul altul. Dar dincolo ca, analiza este ceva care este folosit pentru a determina unde o afacere merge si cât de bine face.

Acest lucru are o multime de a face cu cererii si a ofertei, dar pot avea, de asemenea, o multime de a face cu informat
Cei care cauta sa investeasca în o companie va fi cel mai probabil sa utilizarea analiza fundamentala. Aceasta deoarece cercetarea este utilizata nu se uita doar la valoarea companiei, ci de a privi la compania în sine. Aceasta cuprinde rezultatele finantelor sale si este potentialul sa creasca. Fundamentele pot oferi o imagine mai bine intreaga companie, nu doar un instantaneu. Aceasta înseamna ca analiza este utilizat pentru uita la termen lung unei societati nu doar termen scurt.

Modul cele mai comune care analiza fundamentala se face in este în trei pasi:

1) Primul pas la acest tip de analiza include privi situatia macroeconomica. Aceasta include din PIB, ratele de crestere, inflatia, ratele dobânzilor, cursurile valutare, productivitate si preturile la energie.

2) Urmatorul pas luate în analiza în aceasta categorie se uita la industria ca un întreg. Aceasta include vanzarile totale, nivelurile preturilor, concurentei si efectele acestora, concurentei straine, precum si orice intrarile sau iesirile din industrie.

3) Ultima în acest proces de a studia fundamentele include uita la compania individual. Aceasta include uita la unitare de vânzare, preturile, produse noi, câstigurile si orice sansa a datoriilor sau capitaluri proprii apar.

Puteti folosi fie aceasta procedura ca un sus în jos una sau un fund sus unul. Este doar depinde daca începi cu compania individuale, jos în sus optiune, sau reversul, cunoscuta ca sus în jos analiza.

Cum puteti vedea exista aspecte multe implicate cu efectuarea buna analiza a fundamentelor dintre societatii. Însa bazele jocului sunt destul de usor de inteles. analiza fundamentale constituie un instrument deosebit de util pentru cei care rula afaceri sau cauta sa investeasca în una. Aceasta deoarece acesta este capabil sa se uite la imaginea mai mare si dau un vizualiza completa decât alte metode vârsta. Acest este obligata sa fi cea mai buna idee daca sunteti în cautarea pentru cele mai multe informatii.

No comments:

Post a Comment