De vitamina "M" - da, acesta înseamna bani! Vino, Sa afla ce este pierdut bani

Cu totii stim ca banii sunt cel mai important factor, pentru o persoana pentru a supravietui, în timpul prezent. Exista doua tipuri de oameni din aceasta lume. Primul tip este de oameni care cred ca banii sunt totul, si sa ia viata, mai practic, al doilea set de oameni nu o valoare într-adevar de bani, asa cum cred ei de viata este mult mai important si ceea ce priveste emotiile si sentimentele, mai mult decât orice altceva. Free pierdut bani nu e nimic; este doar de numerar care se gaseste brus
Gratuit pierdut bani este în numerar nerevendicate, care ajunge la guvern, atunci când este lasat neobservate de oameni. Exista drepturi pentru popor, sa recuperam banii de la guvern, daca bani sau active într-adevar a apartinut individului. În cazul acestei numerar ajunge la guvern, exista sanse pentru a pierdut bani, asa cum exista credite, care profita nejustificat de banii libere, proprietati si obiecte valoroase. Cel mai bun exemplu pentru bani gratuit pierdut este, daca o persoana care are cont de economii în oricare dintre bancile nepopulare, fara cunostinte de familia si prietenii. În cazul în care aceasta persoana expira accidental, numerarul poate fi abuziv de catre agentii sau de la terti, cum nu va fi nici o persoana stânga, pentru a beneficia de acest numerar. Chiar si familia si prietenii nu sunt constiente de economii facute.

Toate acestea bani vine în categoria pierdut bani gratis, si este lasat la guvern sau în sectorul privat, sa predea l la persoanele în cauza, dar de multe ori acest lucru nu se întâmpla, si oamenii abuz pentru nevoile lor personale. Free pierdut bani cuprinde proprietatile revendicate si de multe lucruri valoroase. Aproximatie, sa estimat ca noua din fiecare zece americani pierd bani, iar acesti bani sta nerevendicata cu guvernul, pentru anii ulteriori.

No comments:

Post a Comment