Statul Florida - Se poate face ceva a evita un colaps financiar?

Statul Florida care se confrunta o criza financiara mai grava decât orice altceva, care sa confruntat vreodata.

Având un deficit Bugetul estimativ al 2.3 miliarde dolari, statul Florida este una dintre cele opt state în care un deficit de peste 1 miliarde dolari este de asteptat. Deficitul bugetar este pusa pe toate, de la colectii mai mici de pe taxe de timbru documentar de o piata imobiliara este in scadere la impozitele reduse de vânzari pe vânzarea de automobile. Reducerile dramatice în t
Florida taxelor legate de proprietate sunt înca extrem de ridicat. Alegatorii nu au înregistrat reduceri semnificative fiscale de la amendamentul 1, care a fost aprobat la începutul acestui an. În timp ce valorile impozabile de start, au coborât din cauza prabusirii pietei imobiliare Floridei, acest lucru a fost mult mai mult decât compensata de ratelor de impozitare mai mare si o crestere a taxelor care nu se bazeaza pe valoarea de start. Rezultatul este ca Floridians înca se confrunta cu esalonarea Florida imobiliare facturi fiscale - chiar si într-o piata deprimat imobiliare.

case de asigurari Florida este înca scumpa si greu de gasit. Legislatia a trecut în 2007 pune o mare parte a riscului de un uragan majore Florida pe spinarea contribuabililor Florida. Florida Hurricane Catastrophe Fondul oferit de reasigurare costuri reduse pentru companiile de asigurari, asumându-si o suplimentare de 12 miliarde $ în materie de riscuri. Acum fondul Cat spune ca nu are capacitatea de împrumut sa îsi îndeplineasca obligatiile - estimarea un deficit posibil de pâna la 15 miliarde dolari.

Statul Florida a fost atât de preocupat incapacitatea fondul Cat de a ridica banii pentru a acoperi un uragan majora la începutul acestui an ca a platit Warren Buffett Berkshire Hathaway companie 224 milioane dolari. În schimb, compania Buffett este garantat ca statul ar fi în masura sa ridice 4 miliarde dolari în obligatiuni datorii cazul în care un uragan major produs daune suficient pentru a declansa fondul Cat.

Situatia de la compania de asigurari de stat rula în Florida - Cetateni de asigurari de proprietate Corporation, nu este mult mai buna. Cetateni de asigurare acopera unele dintre cele mai riscante case din statul Florida si nu percepe suficient pentru case Florida pentru riscul ca aceasta sa ia. Ea are 433 miliarde dolari a expunerii de proprietate asupra cartilor sale, cu un excedent patru miliarde dolari la indemana pentru a plati creantele.

Asiguratii din cetateni se confrunta doua aspecte. Mai întâi exista riscul ca cetatenii nu poate îndeplini obligatiilor sale primare cerere de furtuni nivel mai mic din cauza propriilor probleme de lichiditati în crestere pe piata obligatiunilor. În al doilea rând, o data ce pierderile ajunge la un anumit nivel, cetatenii se va uita la fondul Cat de rambursare dupa o serie de furtuni majore Florida - un fond care chiar nu ar putea avea nevoie de numerar de catre cetateni.

În timp ce toate aceste evolutii din Florida sunt serioase, exista cu adevarat nimic nou guvern despre un care nu locuiesc în limita mijloacelor sale si îsi asuma obligatiile ca nu are bani pe o parte sa raspunda.

Ce este nou si ar trebui sa trimita valuri de soc în Florida este faptul ca statul nu le poate împrumuta de pe pietele de obligatiuni de azi modul în care a fost în masura sa în trecut. De fapt, Florida a folosit pâna cartea de credit.

De ce este atât de greu pentru state precum Florida sa împrumute de pe pietele de obligatiuni curent?

Sincer, este folosit pentru a fi usor pentru guvernele locale si de stat sa emita obligatiuni. A fost un proces simplu si nimeni nu gândit doua ori despre asta. Asta e tot schimbat deoarece colapsul piata ipotecara subprime.

În ciuda o rata foarte scazuta implicit de obligatiuni, este foarte dificil de obligatiuni pentru a atrage investitorii in aceste zile. Companiile that folosit la asigura noi aspecte obligatiuni au avut ratingurile lor declasate. Care este cauzata obligatiunile sa fie mai putin lichid si nu atractiva pentru investitori. Si-l face state precum Florida au sa ofere plati mai mari pentru interesul si principal în vederea vânda o emisiune de obligatiuni.

Cu o penurie masiv veniturile si neprietenos oricine piata obligatiunilor în Florida ar trebui cerând guvernului stat sa continue sa strânge cureaua sale. Acest proces este deja în desfasurare. Dar tu ar trebui sa anticipeze opozitie puternica fata de reduceri de cheltuieli de la cei care cred ca guvernul de mare este buna.

Aceste grupuri va cere Legislatorilor Florida sa ridice impozitele loc de luare reduceri suplimentare cheltuieli. Nu subestimati care acest lucru ar plumb. Multe elemente prezent scutite din Florida impozitul vânzari putea fi brusc facute persoana impozabila în cursul criza actuala. Extinderea impozit pe vânzari poate duce la noile impozite pe toate, de la vânzarea pe internet a diferitelor tipuri de servicii de consultanta. Toate care ar creste dramatic costul propriile noastre de trai si face it ca mult mai greu pentru Florida sa iasa din acestui recesiune.

Si niciodata nu subestimeaza riscul de a legislatorilor Florida ocupa lovitura moartea finala la stat - de instituire a unui impozit pe venit de stat.

Este treaba noastra sa va asigurati ca niciodata întâmpla!

Daca exista o lectie ca toate guvernele trebuie sa învete în timpul crizei financiare actuale este asta - nu exista absolut nimic în neregula cu "pay as you go" sistem. Acesta va standul întotdeauna testul timpului oricat subreda pietele obligatiunii sunt.

No comments:

Post a Comment