Petreceti Inteligent de a economisi bani

Ati observat ca lucrurile pe care le cumparati în fiecare saptamâna la bacanie si magazine de hardware merge pâna câteva centi între mersul la cumparaturi? Nu de mult ... doar de un pic în fiecare saptamâna, dar acestea continua sa se strecoare în sus si în sus.

Toate le ia pentru pretul sa sara în sus de catre un lot este un mic sughit în lumea larga de piata, nota pretul benzinei care priveste afacerile mondiale.

Nu este o modalitate pe care putem pastra aceste cresteri de pret din impac
De exemplu, câine alimente si a costurilor cat food aproximativ 10% mai putin atunci când sunt cumparate de un caz decât atunci când se cumpara de la un singur poate de pret si, daca va asteptati pentru a închide preturile salvati un mult mai mult decât asta.

Retrase din circuitul agricol ceva spatiu în casa dvs. si sa faca o lista de lucruri pe care le utilizeaza în mod regulat, care nu vor strica. Orice cereale sau produse de cereale va trebui sa fie stocate în recipiente închise ermetic ca sobolanii nu poate intra în asa ca tine minte asta.

Apoi, stabilite pentru a gasi cele mai bune preturi puteti obtine cu privire la achizitiile cantitatea de lucruri cum ar fi elemente baie si uscate si alimente conservate.

Vei fi surprins cât de mult puteti economisi prin cumpararea un sac de douazeci jumatate de kilogram de orez, în comparatie cu un sac de o jumatate de kilogram, dar nu uitati ca trebuie sa fie pastrate într-un recipient dovada sobolan.

Puteti cumpara anumite elemente de îmbracaminte, cum ar fi sosete si lenjerie de corp pentru barbati, deoarece aceste stiluri nu-si schimba, pentru a evita cumpararea de copii si articole de îmbracaminte pentru femei, se modifica acele stiluri si dimensiuni schimba prea drastic.

Încercati sa achizitioneze si sa pastreze o aprovizionare doi ani din aceste elemente si astfel puteti salva sute de dolari.

No comments:

Post a Comment