Lucruri pe care trebuie de facut înainte de a Cumpara o Casa industriale

case industriale si locuinte mobile sunt casele care sunt fabricate pe liniile de asamblare si pur livrat complet la site-ul de origine al proprietarului nou. În timp ce casele fabricat au venit un drum lung de la ceea ce au folosit sa fie, înca mai exista câteva puncte ce trebuie sa acopere a va asigura ca sunt obtinerea intr-adevar o casa de calitate produse în pretul pe care îl platesc.

Nu ezitati de a inspecta

Unii oameni nu le place sa fi numit NIT-culegatori, dar merge prin acasa fab
Unele dintre lucrurile ce trebuie sa caute sa vad daca fabricantul de acasa prefabricate dvs. este constienta de calitate include de lucrurile mici, cum ar fi usile dulapului, rafturi, ferestre, liniilor secundare, si cadrelor de usa. Daca aceste zone din casa prefabricate dvs. nu sunt instalate dreapta sau au unele cusaturi discutabil viitor, atunci ar trebui sa punct de acest lucru pentru a dealer-ului. Daca persoana sunteti ocupa cu adrese aceste preocupari cu reparatii si înlocuiri, atunci sunteti în apele relativ sigure. Asemenea, nu uitati sa verificati sub pentru tipul de sprijin casei este construit pe. Acestea sunt de obicei otel I-grinzi ca oferi unele stabilitatea la structura casei.

Pune întrebari

Sunteti achizitionarea unei case, si cumpararea costurile bani. pune întrebari înainte de stabilire de numerar hard-a câstigat în jos pe masa comerciantului poate ajuta te ce fel de start, fabricate pe care doriti sa cumpere în calitate ar trebui sa-l ajungi. Întrebari despre instalatiile casei si constructia poate ajuta sa stabiliti daca vor face o treaba buna pe el.

Unii dintre cele mai importante puncte trebuie sa aduca la, cu un dealer fabricat casa ar fi:

o Cum casa va fi înfiintat. Stiind procedura baza pentru constructie site start poate ajuta sa întelegeti daca sau nu casa dumneavoastra va fie securizate suficient.

O Cereti sa vedeti o imprimare blocare pentru casa ta. Acest lucru va ajuta sa se verifice daca societatea nu a face cu tine este profesionala suficient de a face lucrurile ca la carte. Daca vi se spune ca nu exista blocarea printuri pentru layout casa ta, sa fie avertizat.

O Intreaba despre ce este acoperit de plata dvs.. În lipsa unor dispozitii, pot exista unele cheltuieli nu aveti dreptul sa fie pregatita pentru si puteti veni scurte de numerar sau casa dvs. nu poate fi completat din cauza acestor. Unele îngrijorari posibil sa doriti sa întreb despre ar fi pregatirea site-ului, de canalizare si a conexiunilor de apa, ancore, aer conditionat si un instalatii alte câteva.

Sa stie ce sa ceara si ce sa caute înainte de a semna pe linia punctata va vor ajuta sa obtineti cele mai de bani si te ajute sa fii la sentimentul inselat de start, fabricate de calitate pe care doriti.

No comments:

Post a Comment