Investitia în Maroc

Maroc a vazut recent un surge înauntru investitiilor straine când vine vorba la piata imobiliare. Nu este vorba doar de piata marocana imobiliare ofera investitorilor cu preturile de jumatate din suma în momentul în comparatie cu orase din Europa, anumite politici cum ar fi chiriile scutite de impozit, etc fac Maroc un loc fierbinte printre investitori.

Consensul recente a aratat ca piata imobiliara din Maroc este încet dar constant completarea, timp multe scheme oferite de guvernamentale sun
Iar proprietatile sunt înca amplu si preturile din cadrul REACH, investind Acum va fi cu siguranta cel mai destept lucru de facut. Expertii estimeaza ca preturile din imobiliare din Maroc va vedea o crestere continua pentru urmatorii patru-cinci ani, inainte de încetinire a cresterii. În momentul de fata, se estimeaza ca un apartament cu doua sau trei camere ar costa aproximativ 150.000 de euro, in timp ce o vila trei dormitoare poate fi saci pentru 245000 de euro aproximativ. În acelasi timp, pentru aceia seeking pentru cumpararea de apartamente, un metru patrat de suprafata putea a fi had pentru cele mai mici EUR800. o Anul trecut a vazut preturile cresc cu aproape 75%.

Chiar daca lumea este confrunta cu un scadere brusca mare în economia si pietelor imobiliare special, Maroc nu este afectata de aceasta deloc. În timp ce economia se confrunta în continuare o crestere constanta, pietele imobiliare sunt, de asemenea, devine mai puternic pe zi ce trece. Plus, pentru investitori, noile scheme promovate si mai liberalizate sistemele fiscale au asigurat interesul crestere investitorilor straini în Maroc.

venituri Închirieri în Maroc a fost exceptate de la toate taxele pentru 5 ani, iar investitorul nu necesita paying pentru câstigurile de capital prin vânzarea o proprietate dupa 10 ani de cumpara sale. În plus, proprietati vândute în decurs de 6 la 10 ani de cumparare a acestora va trebui sa plateasca 10% pentru profiturile, in timp ce proprietatile vandute in termen de 5 ani de la achizitie va fi obligat sa plateasca 20%, fie profituri sau 3% din pretul total al vânzarilor. Unele dintre cele mai bune orase se bucura de atentie din partea investitorilor imobiliari întâmpla sa fie Casblanca, Rabat, Fes, Marrakech si Tanger. Pe lânga, împrumuturi achizitoare în Maroc este extrem usor. Ratele dobânzii variaza de la 5.5% la 6.5%, in timp ce aproximativ 70% din costul proprietatii poate fi avut drept un împrumut.

Având în vedere ca industria de turism extinde, piata imobiliara devine tot mai promitatoare de fiecare zi ce trece. Investeasca acum pentru o investitie asigurat! Când sunt tu investesc?

No comments:

Post a Comment