Expert financiar Gaseste Dumnezeu în Gaza

Acest lider - acest om reala a Dumnezeu, Philip, au fost implicate în ce ar putea fi considerate succes enorm în nord Samaria din Ierusalim are o interventie cel mai uimitor data ca faza de munca este finalizat. În Faptele Apostolilor capitolul 8 in Noul Testament, un înger vine la el si vorbeste cu el, "Du-te la sud de drumul - drumul desert - în Gaza." Aceasta este drumul care coboara de la Ierusalim spre Gaza, care este pe buletinele de stiri nostru cu regularitate.

Filip este scos din sce
Deci, de multe ori în viata ne-o dorim sa întreb "De ce?"

Dumnezeu spune unele lucruri ciudate ne la ori. Dumnezeu poate ne cereti sa face lucruri particulare la ori, care ne pot surpriza si ne face întreb - "Ce TU sunt pâna la?" Nostru milostiv Dumnezeu iubitor nu mintea ne cere întrebari relevante.

Niciodata nu fie frica de a pune întrebari atunci când va aflati în rugaciune. Dumnezeu poate interveni brusc în planurile noastre si le schimbi. Filip este numit sa paraseasca multimile si mergeti si ministru la unul om.

Vom vedea în Philip unu gata - o dorinta - sa faca orice Dumnezeu îl întreaba sa faca - si sa merge oriunde Dumnezeu îi trimite. El stabileste imediat. Filip a este pregatita sa faca ceea ce mesager de Domnul Isus Hristos comenzi el sa faca.

Când el soseste în pustia aceasta, vazu un om din Etiopia - un om de mare autoritate. A fost ministru de Finante din Etiopia, si a fost la Ierusalim sa se inchine. Era un om important, dar un om umil prea.

El este cauta realitate spirituala. Ti el gândesti, "Daca merg la Ierusalim I pot gasi ceea ce Caut." El a fost foame de Dumnezeu.

Criza poate crea o foame, care va face un om face nimic si merg oriunde, ca el cauta si cautari. Era pregatit sa calatorie mile.

Unii vor calatorie mile în cautarea lor pentru Dumnezeu, altele nu va deranja chiar sa vina rotunde coltul sau cruce drumul sa auda Cuvântul lui Dumnezeu.

Etiopienii venerat soarele - horoscoape si tot ce - dar care nu a satisface foamea acestui om spiritual. Niciodata nu o face. Dorea adevarul. A fost dupa realitate spirituala.

În Ierusalim el nu ar fi permise în zona principala a Templului pentru serviciile care trebuie sa ramâna în afara în fata Curtii de Neamurilor - încercarea de a auzi un cuvânt care poate satisface aceasta dorinta - acest dor - aceasta cautare. El nu a fost permis în instantele interioara, deoarece el a fost un eunuc.

Imaginati-va daca ati ajuns la un serviciu de închinare, si ati avut de a asculta Cuvântul lui Dumnezeu din spatele de usa în afara, si ai fost disperat sa aud ceva relevante. El nu a fost pus în afara de acest lucru, dar continua sa caute. Acum, el este pe drum spre casa lui, si se parea ca si întreaga calatorie a fost o pierdere de timp.

Este posibil pentru a merge la loc de cult si veni departe senzatia ca a fost vorba doar de toate o pierdere de timp,. Ce-a fost ca aproximativ de azi - si apoi, se intampla ceva. Cineva ia dat o parte din Biblie, cartea Isaia si el este de lectura. , Care este intotdeauna un semn bun - când vezi pe cineva citirea Bibliei. Citeste aceasta scena pentru tine în Biblia ta, si daca nu aveti un iesi si cumpere o astazi. Ia o traducere moderna si New International Version este una dintre cele mai bune. Întotdeauna du-te pentru cel mai bun.

Dumnezeu misca inch dreptul Acest oficial guvernamental pare sa fie gasirea Isaia merge greu. Cei mai multi oameni, care nu cunosc pe Isus care nu si-au întâlnit pe Isus, poate gasi Biblia sa fie dificil. Mi amintesc asta.

Dintr-o data Duhul Sfânt vorbeste Filip: "Du-te la faptul ca carul - du-te lânga - trebuie doar sa fie în jur de acel om - te face disponibile." Dumnezeu vorbeste slujitorii Lui. Isus Hristos vorbeste slujitorilor Sai prin Duhul Sfânt - pentru cei care sunt dispusi sa faca ceea ce spune el.

Din nou, vom vedea imediat ascultare. În versetul 30, pe care o conduce cu o nerabdare. "Nu ai înteles ceea ce esti gata?" "Cum pot, cu exceptia cazului cineva explica acest lucru pentru mine!"

Toti avem nevoie raspunsuri - predare - Ajutor - care este simpla, care sa îndeplineasca, nutritive.

Cine este vorba? Philip incepe atunci când a fost etiopian, si punctele l la Isus Hristos. El nu-i oferi unui sistem - o teologie - o filozofie. Filip a prezentat acest om foame cautare - Isus. El îi hraneste cu Isus Hristos, Pâinea Vietii, iar omul manânca ceea ce spune Philip. El crede. Evanghelia incepe sa raspândit si sa iesi si afara.

Acest expert de top financiare vrea sa fie botezat. Ei vad apa. Nimeni nu a mentionat apa. El doar stie ca acest lucru este necesar - esential.

Amândoi merg în jos, în apa, si Philip are acest credincios nou, în fata slujitorilor sai - (care ar fi de conducere a car) - si baptises el - un semn ca viata lui vechi este trecutul mort si îngropat. Acum, el are în el viata noua.

Atunci când a iesit din apa, Philip este supranatural eliminat. Philip doar dispare. Este ca si cum Isus are nevoie de el undeva în graba.

Oficialul etiopian nu vede Philip din nou. Pe omul care l-au condus la credinta în Cristos dispare, ci ni se spune ca a merge pe drumul spre casa lui bucurie.

El vine la Ierusalim, de satisfactie si realitate spirituala, si el se întâlneste cu Isus Hristos si se bucura de experienta mai mare spirituale orice om poate avea niciodata, iar la întoarcerea sa în tara sa, si la pozitia sa de responsabilitate, el începe sa influenta o natiune pentru Dumnezeu . -Am întâlnit astazi credinciosi etiopian care urmelor sincer istoriei lor spirituala înapoi la aceasta ocazie uimitor, si le place sa citesc sa ma aceasta poveste uimitoare în Faptele Apostolilor, capitolul 8.

Haide. Citeste-o pentru tine si Dumnezeu sa vorbeasca cu tine.

Sandy Shaw

No comments:

Post a Comment