Stiti cum va Asigurari Auto Pret politici definite?

Adevarul este ca o politica de asigurare auto pretul se stabileste dintr-o varietate de factori diferiti. Unele sunt factori de control pe care le cant, dar altele puteti controla si astfel ajuta la reducerea ratele dumneavoastra.

DO aveti un record buna conducere - aceasta este unul din lucrurile ca determina pretul politicii asigurare dumneavoastra. Recordul conducere mai bine aveti inferioara costul dvs. va fi sa asigura vehiculul dumneavoastra. Trebuie sa evita accidentele masina, acceler
Suma de acoperire - Costul este de asemenea stabilita pentru cât de mult acoperire doriti, daca va creste limitele dvs. veti obtine o mai buna acoperire, dar acesta va costa mai mult si, de asemenea daca creste deductibile dumneavoastra veti plati rate mai mici de prima.

Varsta - Daca sunteti peste 25 de ani veti plati tarife mai scazute decât un an 17 adolescenti vechi care este driverul prima data. Statistic tinerii provoca majoritatea accidentelor, astfel ratele sunt mai mari pentru ei.

Autovehiculului Dvs. Mode si conducere Kilometraj - este mai bine sa aiba o masina ieftina valoare scazuta decât o noua masina sport daca sunteti in cautarea de asigurare ieftine. Masina sport plata primei mai mari datorita riscului de accidente care le-au. Asemenea vehicul care au rate mai mari de furt plateasca prime superior.

Pastrati tu kilometraj jos 10,000 mile sau ratele dvs. va creste.

Locatia - Daca locuiti într-un oras mare unde exista o multime de trafic si a actelor de vandalism, veti plati ratele mai mare decât daca ati trai într-un oras rurale unde exista trafic mici.

Acestea sunt unele dintre cele mai importante puncte care o societate de asigurare auto uita la a determina pretul de asigurare auto. Solicita orice reduceri suplimentare si conduce în siguranta.

No comments:

Post a Comment