Ce este Un creditor parte Securizat?

Securizat versus Unsecured

Un creditor partid securizate are capacitatea a colecta creantele acestora fata în caz de liens sau faliment. Ele sunt legal recunoscute în Statele Unite. În eventualitatea în care o persoana are o datorie si nu poate plati înapoi, este creditorul parte garantate, care va fi în partea de sus a listei pentru a primi banii lor sau unele garantie egala cu suma datorata. Cele care sunt negarantate vor fi filtrate pe fundul a listei. partile Unsecured primi numai bani c
Calificarilor

Pentru a deveni un creditor partid securizat, trebuie sa existe o acord de securitate oficial si trebuie depusa cu Secretarul locale de stat birouri cu o gazda de alte forme si hârtiile. Nationala uniforma Codului Comercial (UCC) este un recomandarea legi care trebuie urmate în afara de legi stat locale si privind datoriilor si face afaceri. Aceste forme depuse la secretarul locala de stat intra sub incidenta UCC. Ele sunt numite UCC-1 formele si trebuie corect completat la scrisoarea sa fie acceptat si aplicate.

Creante

Un lucru ca o persoana confrunta eventual falimentul trebuie sa stie este cum sa elimina legal datoriei. Desi care pot fi facut cu asistenta unui avocat sau un contabil, aceasta poate fi asemenea facut fara. Este nevoie o multime de know-how si normele trebuie urmata precis. eliminarea Datoria este posibila fara faliment depunere. Ei vor avea nevoie sa stiu cine creditorii primare sunt, care sunt datorate si care statutul pe care l-au. Înainte ca un semne persoana un acord de finantare, ar trebui sa cititi de imprimare amenzii. Aceasta va descrie care tip de creditorului persoana este si daca exista garantie implicat în tranzactie.

No comments:

Post a Comment