Ce Monster datoria va Tu gobble Up

Sa uitat la general, si în relatie cu alte (ceea ce am putea apela) "financiar" subiecte de creanta si fiind în datorii reprezinta un fel de enigma.

Desi nu persoana obisnuita ar astepta (sau doriti) sa înteleaga bancare negustor, stoc brokeraj sau manipulari pe pietele valutare, datoria este un lucru remarcabil simplu ca noi toti întelegem.

Bancare, de brokeraj si tranzactionare sunt în toate, în general, în afara de întelegere a "normale" de oameni (si, probabil, interesul lor de asemene
Surprinzator, nu exista secrete complicate la datorie întelegere sau efectiv în datorii. Nici, din pacate, exista nici o solutie usor, fie.

Concluzia este ca, desi exista mai multe cai prin care puteti solicita asistenta pentru a face cu o situatia datoriilor, este numai tu, care poate de fapt totul la fel, atunci când sunt într-un scenariu datorii personale.

Datoria este de asemenea un Beastie mic rauvoitor!

Ea nu fali belligerently pâna la usa dvs. fata la lumina zilei larg, anuntând este prezenta la sus a voce sau la una si toate.

Nr, se strecoara in viata ta in totalitate inopinate, prin faptul ca fereastra baie usor întredeschisa, în mijlocul noptii.

Datoria este hot proverbiala în noapte si în atacurile tu cînd te astepti mai putin.

Nici nu ia o persoana prostesc sau imprudenta pe o chef cheltuielilor nebuna sa creeze o situatie de a fi în datorii.

Toate aveti sa faci este sa petrece un penny mai mult decât tine aduce consecvent pe o perioada lunga de timp, si exista esti!

Acum, lasând deoparte faptul ca exista sute de factori sa ia în considerare cînd dealing cu o problema datoriei individuale în lumea reala, în teorie, iesi datoriei si sejurului lor out este efectiv relativ simpla.

Aceasta totul se reduce la o inversare a tendintei si actiunile pe care ai în situatia datoriei pe rând, de bani de buzunar mai putin de a face, în mod consecvent, zilnic pe termen lung.

Asta e tot.

linie Concluzia este ca nu exista alt way la spre evita obtinerea în sau fiind în datoriei.

Câstigati doua, îsi petrec o, sunteti în trifoi.

Câstigati unul, petrece doua, sunteti adânc în mocirla.

Sunete simplu, right?

Pai, da, desigur dar doar pentru ca suna usor nu face asa!

Si motivul pentru care este greu, greu, greu sa evite de fapt, fiind în datorii este pur si simplu ca suntem fiinte umane care traiesc în lumea traim

O lume din ce în ce mai scumpe de consumerism in floare, o lume mai putin grijulii de asteptari de capital vreodata sporita. Costurile tot mai multe în fiecare zi, iar noi nu întotdeauna au destui bani la dispozitie, la momentul potrivit pentru a cumpara ceea ce avem nevoie.

Adaugati la faptul ca, omul modern (sau femeie) este tot mai nerabdator - il vreau, si il vreau ACUM - si mai putin capabil sa diferentieze între doresc si au nevoie, si aveti toate ingredientele pentru timp datoriile cele mai potential devastatoare bombe care omenirea sa vazut vreodata.

Se poate solicita incredibile pe termen lung va negarea de sine puterea si sa evite monstru datoriei, printre care si ne poate spune cu adevarat ca suntem adevarati maestri destinele noastre în acest sens?

No comments:

Post a Comment