Va furniza Cameco de uraniu pentru Facilitatea de îmbogatire a propus în New Mexico

Ghici ce? ancheta noastra recenta prezinta uraniu pentru a fi îmbogatit în LES / facilitatea de îmbogatire Urenco propuse în Lea County, New Mexico, poate veni nici din proprietati uraniu în New Mexico, nici oriunde în Statele Unite ale Americii. Doar ca New Mexico nucleare / renastere minelor de uraniu a fost gata sa obtineti curs de desfasurare, o afacere sa fi fost deja taiate de a îmbogati uraniu extrase dintr-o tara straina. Louisiana serviciile energetice (LES), prin intermediul consortiul
Potrivit New Mexico de stat senatorul Carroll H. Leavell, minereu de uraniu care urmeaza sa fie îmbogatit la facilitatea de lânga Eunice, New Mexico facilitate ar fi provin din afara Statelor Unite. Senatorul Leavell spus StockInterview, "The minereu de uraniu va fi iasa din Saskatchewan." Când am întrebat daca uraniu sa fie îmbogatit în New Mexico, ar veni de la bazinul Athabasca, o zona ce clasele cele mai bogate ale lumii de uraniu si care este de asemenea situat în nordul Saskatchewan, senatorul Leavell a afirmat el nu era sigur unde bazinul Athabasca a fost . Dar el ne-a spus ca Urenco Ltd informat-i uraniu fost provin din aceasta provincie canadiana de vest.

Se poate specula singurul producator de uraniu ar fi Cameco Corp pe 22 iulie, 2002, Cameco semnat un Memorandum de acord cu LES, împreuna cu Urenco Ltd, Westinghouse Company electrice, Daniel Fluor si filialele de utilitati din SUA: Exelon, Duke si Entergy . Într-o reactie de email pentru a anchetei noastre, la începutul acestei saptamâni, Olanda bazate pe Urenco Ltd Comunicatiilor Coordonator aprilie Wildegose-Mistry ne-a informat ", Cameco Corp facut parte din proiectul original LES. Ei scos jurul 3 2003 deoarece acestea necesare pentru concentra asupra problemelor alte afaceri. "

Avem, de asemenea cerut sa interviu CEO Urenco lui. Probabil ca acesta poate clarifica aceasta problema pentru noi. Unul din interior industria ne-a declarat Cameco precizat sprijinul continuu pentru initiativa LES dupa ce s-au retras ca partener. Totusi, compania recenta joint-venture, de îmbogatire Tehnologia companiei, format din Areva si Urenco putea deschide posibilitatea de uraniu putea veni, de asemenea, din interese de uraniu Areva în Athabasca. AREVA este o companie din Paris bazate pe oferirea de solutii tehnologice pentru producerea de energie nucleara, si de transport de energie electrica si distributie.

Aceasta evolutie poate irita în continuare cel putin un nou legiuitorului Mexic. Statul reprezentant John A. Heaton de la Carlsbad, New Mexico, si care, de asemenea, sta pe Energie New Mexico si Naturale Comisia de Resurse, era de neînduplecat despre independenta americane din sursele de energie straine. , A declarat el StockInterview, "Avem nevoie de a utiliza activele avem si nu depinde de tari straine. Am griji o multime despre dependenta avem pe alte tari ".

În acest exemplu, Heaton ar putea fi achiziþie un dublu-whammy de dependenta straine. Nu numai ca este Urenco Ltd o societate straina, detinuta si controlata (olandeza / consortiu britanic / germana), dar a uraniului sau Nou facilitate Mexic ar fi îmbogatirea putea veni de la cel putin o sursa externa, Canada. Deoarece minereu de uraniu ar fi obtinute de la Cameco, înca o alta tara de uraniu ar fi alimentarea instalatiei de îmbogatire New Mexico: Kazahstan.

Cameco planuri a impulsiona miniere uraniu în aceasta tara sovietica fosta la un nivel care ar putea abordarea productiei sale uraniu în Bazinul Athabasca. Kazahstan aderat recent la "Putin Alianta" tarilor uraniu-producatoare. Pe 22 iunie, Kazahstan a semnat un contract în valoare de un miliarde dolari pentru a furniza Tekhsnabexport Rusiei de a furniza rusii, cu uraniul prin anul 2020. Revista Economist Economic Intelligence Unit a emis recent o precautie privind aceasta tara.

-Am întrebat analist industria noastra de uraniu David lui Miller, despre aceasta twist noi la LES / poveste Urenco. Miller este o treilea termen legiuitor statul Wyoming, care este membru originala a Energiei Wyoming Comisia si un membru trecut al Consiliului National de Stat legiuitorului (NCSL) Energia comitetului., Acum servesc pe un comitet NCSL legate. Miller, este, de asemenea presedintele Minerale Strathmore, o societate care este avanseaza acum proprietatilor sale prin intermediul procesului de autorizare în New Mexico. Morarul ne-a spus, "Statul New Mexico se poate pierde sute de milioane de dolari din veniturile din impozitarea de încetare a potentialului, vamal ad valorem, de vânzare si alte impozite industria interna ar plati statului de a uraniului mea în New Mexico. În schimb, uraniu strain plateste zero taxe pentru a intra în starea de îmbogatire. " Cu alte cuvinte, Cameco sau altul poate fi achiziþie un free ride privind impozitele.

Amenintator, Miller solicita acestor întrebari, "Intrebarea reala pentru New Mexico este acest: Ce se întâmpla la partea a uraniului care nu merge onto art.hot uzina de fabricare? Does it sederea în New Mexico? Este livrat înapoi în Rusia, Kazahstan sau Saskatchewan? " Acest lucru ne-a dat o pauza de gandit. Dupa lasa New Mexico, cum stim ca ar fi folosit pentru scopuri energetice civile? Ar putea fi transportata în alta parte si fi mai puternic îmbogatit? Ca e doar speculatii.

Miller recomandat ca New legislatorii Mexic cererii planta LES uraniului fie hranite minat în New Mexico, nu în Canada sau Kazahstan. "Daca acest lucru s-ar intampla", Miller a scris la un e-mail la noi ", mii de slujbe miniere noi ar fi creat în zonele din New Mexico, care au nevoie de dezvoltare cele mai economice." Odata producator din lume uraniu lider, New Mexico Granturile Uraniu Belt este din nou fiind explorata de mai mult de o companii duzina. Unii spera sa permita si sa opereze noi centre de uraniu de productie în New Mexico. Avem încredere this tîrziu zbârci va trezi legislatorii New Mexico si ajuta le proteja evolutiile uraniu miniere în statele lor. Poate alegatorilor lor, care ar putea fi cauta superior platitor locuri de munca, ar aprecia ca.

COPYRIGHT © 2007 de catre StockInterview, Inc Toate drepturile rezervate.

No comments:

Post a Comment