Cum pentru a obtine rapid de bani sa plateasca o Bill - Idei de trei

Deci, acesta este scenariul. O factura de energie neasteptata au aparut din nici-unde. Data, în scris, rosu pe factura spune ca aveti doua zile ramase la plata, sau sunt de gând sa la comutatorul de alimentare dvs. oprit si te fac sa plateasca o penalizare de a re-va conectati.

Tu nu vrei sa împrumute bani de la acei oameni pe care taxa de 20% pe saptamâna, iar salariul dumneavoastra urmatoare nu este pentru 2 saptamâni. Aici sunt trei idei de a face o pereche rapid sute de dolari, din punct
Idee de un

Du-te la magazin stationare local si petreaca 1.30 dolari la o rola de alb patrat "se blocheaza pe" etichetele. Apoi mergeti la supermarket si cumpara 3 pâini feliate alb si maro. Vand unele componente, cum ar fi brânza, sunca, oua si salata verde si o lespede de cutii de suc ieftin. (În jur de $ 13) Acum du-te acasa si sa gaseasca un container de plastic atractiv si loc un prosop curat în interiorul acestuia. De asemenea, unele pune gheata într-o punga de plastic si a pus-o în containerul chiar înainte de a pleca, astfel încât mediul în recipient de plastic este cool

Next face 60 sandwich-uri de diferite tipurile. Atent le taie în jumatate, astfel este curat taiate si îngrijite si înveliti-le agata în plastic wrap. Acest lucru nu are strict legal, deoarece oficial aveti nevoie un fel de certificat de a vinde alimentare. Dar în aceasta situatie criza, face aceasta doar pentru o zi ani este scuzabil. Cu toate acestea, nu face un efort extrem de a fi hygenic si curat în orice moment.

Stick stick pe etichetele de pe fata fiecarui produs si a pus un pret pe fiecare tip sandwich. De asemenea, pe cutii de sifon. Ar trebui sa obtineti un profit de un dolar pe fiecare mai mult sau vânzare. Acum du-te afara si vezi o suta de persoane, ar trebui sa puteti sa vânda stocul de cele mai multe din cauza confortul si aspectul atragator al produselor alimentare si bauturilor. site-uri de munca în care lucratorii sunt foame, sau pur si simplu mergi la magazin la magazin unde sunt detinatorii de foame magazin.

Ideea 2

Gasiti 3 pâna la patru puncte in garaj sau de o camera de rezerva care nu aveti nevoie si nu vor utiliza niciodata. Un vechi biciclete de exemplu, sau calculator sau orice altceva are câteva valoare. Apoi, detaliu element. Nu vreau sa spun curat, vreau sa spun ca detaliu. Asta înseamna sa cauti atenta la elementul si utilizând unele unsoare cot pentru a face cu adevarat o scânteie în fiecare zona. Vei fi surprins cât de atragatoare si vechi element poate deveni daca acesta este curat spumant. Înainte, du-te la toate magazinele second hand si în jur de magazin articolul dvs. si sa vânda la cel mai mare ofertant. Fii un bun negociator si întotdeauna de mers pe jos, numai sa vina înapoi în cazul în care sunteti sigur ca acest lucru este cel mai bun pret lor.

Ideea 3

Daca jocul ca instrument muzical, nu vei muri de foame! Daca cânte la chitara sau saxofon, iesi în strada si au o anumita distractiv pentru donatii. Daca nu aveti talentul muzical, puteti merge la biblioteca si gasi o carte de poezii, care face apel la tine si le recita în strada într-o exagerata, dar si comice mod dramatic. Purtati o Barret.

No comments:

Post a Comment