Foreclosures în Florida - Sunteti Next?

Florida este unul dintre statele americane cel mai grav afectate de încetinirea cresterii economice actuale. Acest lucru este reflectat în datele de precar fortei de munca, care arata ca rata somajului în aprilie 2009 a ajuns deja la 9.6% la 5.6% in aceeasi perioada a anului trecut, si a putut ajunge chiar fel de ridicat ca la suta unsprezece ani. Chiar si turismului, care a fost în mod traditional conducatorului statului economic, a fost lovit de catre economia americana sovaitor. Sa raportat r
Cifrele ultimele foreclosure rata aratat ca, pentru Mai 2009, pilitura de foreclosures ajuns la 58931, care a tradus la una din 148 de case au pierdut ca urmare a anunturilor de implicit, repossessions bancare si la licitatii. Cifra a fost pâna 50% din aceeasi perioada anului trecut. Pentru aceeasi perioada, pilitura blocare a întregul SUA ajuns 321480 sau unul dintre fiecare 398 case. Noile date indicat ca foreclosures în Florida sunt acum treia cea mai în America dupa Nevada si California.

Cifrele pentru foreclosures în Florida, sunt un indicator al cât de rau situatia locuintelor din Florida a devenit. Un raport 2009 de catre National Association of Realtors dezvaluit ca preturile mediana vânzarile de locuinte în Florida au substantial cazut ultimii doi ani. Declinul în valoarea caselor din Florida a condus la cresterea foreclosures ca multe familii datorate prezent mai mult de casele lor au fost în valoare de (numit un credit ipotecar cu susul în jos) si nu mai putea de servicii ipotecile lor.

Si perspectivele pentru viitorul apropiat, nu este optimist, cu un analist, chiar prezice ca, pentru întregul an 2009, foreclosures în Florida putea creste cu 50% pâna la o suta la suta. Împreuna cu situatia sumbru economice globale, ca urmare a crizei financiare, cererea de locuinte în Florida, este de asteptat sa ramân lente.

Din fericire, planul de redresare economica al administratiei Obama ofera unele sperante pentru case asaltat Florida. Proprietarii care au vazut ipotecare lor merg pe dos sa beneficieze de fonduri guvernamentale sa îsi refinanteze împrumuturile lor. Creditorii sunt, de asemenea dat de compensatie în cadrul planului pentru a le încuraja sa scada ratelor lor si stopa valul de foreclosures.

Daca sunteti un calculeaza si care se confrunta excludere, cel mai bun lucru pe care il poti face este consulta un consilier de locuinte aprobate de catre Departamentul de Locuinte si Dezvoltare Urbana (HUD). Aceste consilierii va pot ajuta sa întelegeti ce optiuni dumneavoastra sunt în conformitate cu legislatia, a organiza finantelor dvs., astfel încât va puteti îndeplini obligatiile dvs. de credit ipotecar si chiar pe care o reprezentati, daca aveti de a negocia cu creditorul dumneavoastra.

În afara de consultanta un consilier, exista câteva lucruri pe care le puteti face pe cont propriu, de a ajuta foreclosure evita. Vânda active pe care le poate dispune în numerar a va ajuta sa dea roade dvs. de împrumut de locuinte, chiar daca acestea nu sunt suficiente, efortul putea ajuta convinge creditorul dvs. de sinceritatea ta în vederea îndeplinirii obligatiilor dvs. si sa faca de refinantare negocieri mai usor. Va trebui sa taie, de asemenea, în jos, pe cheltuielile inutile precum TV prin cablu si masa afara si realinia acestor fonduri în vederea atingerii platile ipotecare. Si mai ales, se abtine de la artisti înselatorie care doresc sa profite de case dificultate prin promisiuni exorbitante.

No comments:

Post a Comment