Bani, ce este bine pentru?

Este de crezut întotdeauna ca bani este radacina tuturor relelor. Da, ar putea fi, dar nu este adevarat-. Avem nevoie de bani pentru nevoile noastre. Daca este folosita bine, aceasta este cea mai mare materialul activ ai putea avea. Dar, daca te lasi te dus cu lucrurile si banii servicii ar putea permite fara utilizarea corecta ar fi rezultat la rezultate negative.

Banii ar putea fi un înger si a salva tu de la grijile si va va oferi o viata de confort si de confort.

Pe de alta parte, acea
Banii ar putea fi o sursa de curaj sa fie în jocurile de noroc si alte forme de activitati vicios. Aceasta ar duce în continuare la rezultate chiar mai rau.

o cu bani, materialismul este, de asemenea în crestere. Prea mult din el, ar fi foarte negativ în vigoare.

People O devine prea dependenta de banii si lene sau de lipsa de punctualitate sunt declansate. Aceasta, desigur, arunca stabilire a demnitatea de munca.

Bani este o cauza de egoism si lacomie pentru majoritatea oamenilor de azi. Cu perceptia gresita ca banii ar face un simt fericit si securizat, oamenii fac toate mijloacele sa-l poftesti.

Relatiile O sunt rupte datorita dezacord în materie de bani. Certurile explodeze atunci când bani este în joc.

O bani sub forma premiilor, oamenii tind sa se bazeaza pe norocul lor prin unirea jocuri de noroc si devin prea nerabdatori de lucru greu.

O Frauda în guvern ca coruptia înradacinata de influenta bani.

Asa cum il vedem, nu sunt bani, care este rau. Modul în care oamenii se vedea si va examina bani este ceea ce conteaza cel mai mult. Prin timp, banul a devenit nucleul gresit din viata oamenilor au. Datorita unei astfel, de mizerie wraps lume si totul revine la faptul ca majoritatea oamenilor din întreaga lume a gândirii ca banii cumpara toti si toate influentele de bani.

Într-o privire superficial, acestea sunt adevarat, dar sub ochii lumesti materialiste, exista lucruri pe care banii pot cumpara si lucruri care sunt de esenta imense nu sunt neaparat lucruri.

No comments:

Post a Comment