Definirea Contractul futures

Un contract futures este un contract standardizat sa cumpere sau vinde o marfa anumite numit subiacente. Acest lucru poate fi un instrument de capital sau de împrumut sau orice marfa cum carne de porc, etc aur Da contractul este standardizat si data la care de vânzare sau cumparare este facuta constituie un element în acest contract standardizat. Se poate spune ca într-un fel termenii contractului sunt deja scris în jos si convenite. Sunteti cumparare în acest "convenit" contract dar paradoxal s
contracte Futures sunt standardizate în masura în care contractele pot fi tranzactionate. Si mai mult! Aceste contracte trebuie sa poata fi tranzactionat pentru sunt tranzactionate o piata numit un schimb futures. Astfel acestea nu sunt deloc trateaza personalizate; Este interesant într-adevar sa întreb daca puteti face ceva personalizate din ceva standardizate; Da acest este o întrebare care poate fi întrebat despre futures. Cu toate acestea, atunci când personalizati aceste contracte, pierzi element esential al contractului futures, care este marcarea la piata. Acest concept este explicat mai jos.

Astfel acest contract standardizate, care este contractului futures, este despre cumpararea sau vânzarea o marfa anumite sau instrument daca specific financiar sau altfel; Si instrumentul subiacent poate fi nimic! Ar putea fi alt contract exemplu un contract optiuni; Ar putea fi un instrument de capitaluri proprii sau un contract sofisticat derivat. Contractului futures are prea o valoare sau pret si este tranzactionate pe schimbul futures. Vrei sa cumpara sau vinde ceva, apoi cumperi contractului la face acest; contractului futures este ca un contract sa se angajeze într un contract. Sunteti cumparare dreptul la angajeze în ca contract si acest contract are sa fie îndeplinite;

Cumparator a contractului futures trebuie sa cumpere sau sa vânda care stau la baza de la o anumita data în viitor; Aceasta data este importanta si este în centrul a ceea ce un viitor este; Într-adevar, "elementul de timp" creeaza o variabila importanta care se afla la inima Instrumente financiare precum contractul futures.

În contractul futures, ati putea spune ca aici sunt doua preturi. Nu este pretul contractului în sine, care le-ati cumparat. Pentru contractului futures are o valoare. Apoi exista alt pret care este pretul marfii care este sa fi cumparat sau vândute. Prin urmare, pretul contractului futures în sine este o marfa, care este comercializat pe zi si a pretului sau modificari valorii zilnice. Aceasta se numeste "marcarea-la-piata". Si notati diferentiala dintre valoarea contractului futures si pretul decontare la acel moment viitoare. Este aceasta diferenta care este produsa între cele doua preturile sau valorile care trebuie platita la cealalta parte a partii sau altceva creditate contul dvs. propriu în piata. Care pentru Remember futures sunt tranzactionate pe o piata numita schimbul futures.

No comments:

Post a Comment