Internationale de Raportare Financiara Standarde

SFAS 151

Standardele Internationale de Raportare Financiara (FASB) sunt un set de standarde utilizat pentru a stabili un standarde uniforme la nivel mondial de contabilitate. FASB, de asemenea, îsi asuma rolul de lucru mâna cu mâna si Standarde Internationale de Contabilitate (IASB) sa convearga Standardele Internationale de Raportare Financiara si principiile contabile general acceptate în Statele Unite. În esenta, FASB este de lucru pentru a face de cele doua serii de standarde de contabili
Declaratiile de documente de contabilitate financiara Standarde (SFAS) sau considerate oficiale emise ca standardele de contabilitate detaliu si îndrumarea în cadrul politicilor contabile selectate stabilite de FASB. Aceste Declaratiile de standard de contabilitate financiara sunt emise, cu asteptarile ca toate societatile raportare listate la bursele de valori americane vor adera la ei. Standardele sunt create pentru a asigura un nivel mai ridicat de transparenta corporatiste. Noi versiuni SFAS poate avea un efect enorm asupra linia de jos a unei afaceri. Un exemplu de acest lucru poate fi vazut atunci când se uite la FAS123 care poate creste cheltuielile unei firme de miliarde de dolari în mod dramatic în functie de Investopedia. Cu toate acestea, standardul special, ca eu vor fi axate pe analiza si is SFAS 151.

Potrivit Contabilitate financiara Standard Plate "(FASB) Website SFAS 151 the standard a fost implantat, ca rezultat al unui efort mai larg de catre FASB pentru a îmbunatati comparabilitate a rapoartelor financiare transfrontaliere. Prin colaborarea cu IASB mentionate anterior au identificat oportunitati de îmbunatatire a raportarii financiare prin eliminarea anumitor îngust diferenta între standardele de contabilitate existente. De contabilizare a costurilor de inventar, în special, cantitati anormale de instalatie de repaus ca FASB a decis sa adreseze aceasta afirmatie prin emiterea de special. Declaratia în sine unica elimina generozitate capitolul 4, cum este formulat în 43 ARB un termen care nu a fost definit si a caror aplicare "putea duce la noncomparablility inutile de raportare financiara în conformitate cu standardul de contabilitate financiara camerelor site-ului. Acest punerea în aplicare a Declaratiei îmbunatatit ansamblu de Raportare Financiara de modificare a ARB 43, capitol 4, pentru a clarifica sumele anormale costurilor ar trebui sa fie recunoscute ca fiind costurile perioadei. Limba de modificare a fost de a promova aplicarea uniforma a acestor standarde, de asemenea, conform contabilitatii de gestiune camerelor standard site-ului.

Un exemplu de SFAS151 puse în aplicare puteau fi gasite în "variantele, stimulente, si 151 SFAS" articol gasite în Jurnalul CPA scrise de Timothy B. Biggart si Thomas A. Carnes. Articolul se deschide prin care arata cum SFAS 151 reprezinta un exemplu recent al convergentei globale ale lumii integrarea economiilor sale. El continua prin care sa precizeze cum SFAS 151 are potentialul de a injectati priveste productia la nivel extern de raportare în deciziile în ciuda FASB oferind o mare parte din companiile de informatii trebuie sa aiba în vedere în aplicarea standardelor. SFAS 151 continua sa fie adus cu descrieri de FASB ca un exemplu, atunci când doua placi se vedea o oportunitate pentru a îmbunatati standardele de eliminare unele diferente inguste. Cu toate acestea, cu problemele pe care articolul a fost discutat cu "Costuri anormala" de inventar a dus la preocuparile SFAS 151 de a oferi orientari suficient de explicite cu privire la forma de cheltuieli ale perioadei curente. Aceste preocupari au fost apoi îndeplinite de catre SFAS 151 realizând ca punerea în aplicare acesteia ar putea contribui la iluminarea complexitatile problema la îndemâna.

Articolul mentionat, apoi 151 SFAS în timpul discutarii capacitatea de integrare a standardelor la nivel mondial. Aceasta a precizat modul în care SFAS 151 considera capacitatea normala si o gama, nu ca un singur punct. Acesta descrie capacitatea normala si o gama de niveluri de productie preconizeaza sa fie atinse mai multe pe perioade sau sezoane, si adauga ca variatia nivelurilor de productie a lungul unor perioade este de asteptat si determina gama de capacitatea normala. Înca o data se vorbeste despre SFAS 151 timpul sectiuni Capacitate de subliniind modul în care aceasta este necesar sa fie recunoscute ca fiind costurile actuale perioadei. Pe tot parcursul restul de articol se discuta pozitive si negativele punerii în aplicare a SFAS 151 în timpul vorbind despre "fixe suspendate productiei din industria prelucratoare VarianNa volum", "Probleme stimulativ" si în cele din urma de semnificatie "pentru utilizatorii situatiilor financiar", care poate fi cel mai sectiune importanta a articolului în care este amintita. În aceasta sectiune de închidere în mentioneaza modul SFAS 151 este sa se asigure ca situatiile financiare furnizeaza informatii utile pentru investitori si creditori, în lor de decizie care a fost, de asemenea, a declarat anterior. Este precizat de asemenea ca, desi ele nu se asteapta SFAS 151 avea un efect semnificativ aceasta poate conduce la unele companii producatoare de inventar în exces si cresterea altor cheltuieli curente perioada.

Prin intermediul cercetarii am stabilit analizat importanta situatiilor financiare de contabilitate standard 151, ci a tuturor situatiilor financiare Standardele de contabilitate si, de asemenea, standarde de Raportare Financiare Internationale în ansamblu. Prin analiza I el a concluzionat ca acestea au devenit un necesar, din cauza zonei globalizarii ca lumea este în curs. I-au dat seama cum vor indirect si afecteaza direct cariera mea, ca posibil CPA.

No comments:

Post a Comment