CFA Curriculum

Programul de studiu CFA cuprinde multe zone ale industriei financiare, precum un accent puternic pe etica si responsabilitatea profesionala. Dupa cum am discutat pe scurt, candidatul CFA trebuie sa treaca trei niveluri de examen. Institutul CFA recomanda ca fiecare candidat petrece cel putin 250 de ore în pregatirea pentru fiecare nivel. Curriculum-ul este auto-studiu, ceea ce înseamna ca respectivul candidat poate el ritmul sau de ea în conformitate cu nivelul sau de confort proprii. Totusi, cu
Aspect important al urmatoare curriculum CFA este cel care stabileste zonele de subiect, cum acele zone sunt alese, si cine scrie de continut pentru aceste subiecte. În primul rând, programa se schimba de la an la an din cauza schimbarilor care apar constant pe o scara globala în lumea de investitii. Schimbari majore sunt efectuate la fiecare cinci ani - si numai în urma unei analize detaliate a practica pe o scara globala. În ceea ce priveste elaborarea de programe, o comisie de charterholders active CLS determina continutul si continutul este apoi scrisa sub tutela acestora de catre Tribunalul de Prima Instanta personalul institutului. Dintr-o formare si perspectiva dezvoltarii, multe companii ar placea sa am un comitet de profesionisti, care practica activ uita-te la programa sa-l pastrati proaspete. Si datorita naturii schimbatoare a pietelor financiare, curriculum CFA trebuie sa fie în schimbare constanta, de asemenea. Aceasta combinatie de practica Subiect experti Matter precum si o analiza domeniu face curriculum-ului CFA puternic, curente, în permanenta schimbare si cu lumea financiara.

Temele care sunt acoperite în prezent în curriculum CFA sunt variate, incluzând standarde etice si profesionale, statistici, analize, economie, raportare financiara, finantele corporative, de investitii, valori mobiliare fixe venit si piete, instrumente derivate, investitiile alternative, de management de portofoliu, si bogatie planificare. Deoarece practicarea dezvoltarea lui CLS curriculum-ului, continutul tinde sa fie pe partea practica, comparativ cu mai multe cunostinte teoretice ca o persoana poate obtine în cadrul unui program de studii universitare. Plus, pe scara larga, abordarea generalist permite sa absoarba candidat CFA subiecte într-un mod care le tine departe de a fi prea produs sau de piata specifice. Aceasta abordare permite, de asemenea organizatie de a crea un talent pool cu larga de cunostinte care pot fi aplicate în diferite medii, pozitii, si proiecte.

Curriculum CFA este defalcat în sesiunilor de studiu mai multe în zonele subiect. Fiecare din aceste sedinte contine citirile din continutul Institutul, manuale, reviste de specialitate, rapoarte analist, si studii de caz, împreuna cu seturi problema care coreleaza cu citirea si necesita aplicarea în practica a informatiilor. În plus, fiecare sesiune lectura si contine obiective specifice de învatare, astfel ca respectivul candidat poate întelege ceea ce el sau ea va fi de asteptat sa faca chiar înainte de a începe lectia. Institutul CFA include resursele multiple suplimentare, cum ar fi cuprinzatoare prezinta si indicii precum si un Glosar.

Examenele sunt exemple aproape de manual-perfecta de taxonomia lui Bloom in actiune. Examene, cum am discutat, sunt date in iunie si decembrie in locatii multiple. Fiecare examen este defalcata în trei niveluri care variaza în metoda de încercare cât si la nivel taxonomie. De exemplu, un examen de nivel întrebari, în general, sunt mai multe variante si acopera cunostintele, întelegerea si unele analize. De nivelul doi sunt întrebari studiu de caz care acopera analiza si cerere, si sunt atât de nivel trei eseu si bazate pe caz in natura, care acopera sinteza si integrare. De la un punct de vedere al educatiei adultilor, faptul ca fiecare are examen pe trei nivele, care acopera mai multe metode de testare si niveluri taxonomie este impresionant. Acest lucru ne arata ca Institutul CFA este dedicat pentru a asigura ca fiecare CFA lasa programul cu care nu doar cunostintele, dar aptitudinile necesare pentru a aplica aceste cunostinte în situatii multiple.

Unul din alte beneficii din punct de vedere de învatare este ca examenele sunt prezentate doar în limba engleza. Acest lucru poate parea greu sa unii, dar la Institutul sustine ca acest lucru este o metoda pentru a asigura corectitudine si acuratete în ambele livrare a examenului de materiale precum si clasificare. Din punct de vedere al coerentei, examenele de limba engleza numai a asigura, de asemenea, un nivel ridicat de învatare si punerea în aplicare pentru candidati.

Înainte de a merge mai departe, sa ne uitam la programa CFA si structura examenului în care se refera la prestatii de organizare. Am constatat ca deja un curriculum de auto-studiu necesita o dedicare si disciplina pe care unii oameni pur si simplu nu dispun. Dar în ceea ce priveste continutul sine, un candidat CFA va fi primirea continutul cel mai up-to-data disponibile deoarece practicieni l compilezi. Acest lucru pare sa ia sarcina off de organizatie pentru asigurarea faptului ca CLS este constant pâna la data de. Prin retea de profesionisti CFA în plus fata de curriculum, organizatia dumneavoastra poate concentra pe alte domenii de formare profesionala în functionala sau comportamentale. Aceasta este o prestatie certa daca sunt de planificare pentru a construi un departament format din CFA lui. În cele din urma, structurii examen asigura ca fiecare profesional are o cunoastere detaliata - dar nu este în masura sa aplice aceste cunostinte. În calitate de profesionisti organizationale de dezvoltare, avem prea adesea vezi ca exista o diferenta între cunostinte si executie. În caz de CLS a, aceasta diferenta este, probabil, foarte îngusta.

Urmatoare, vom trece din curriculum la recunoasterea si standard a programului CFA ca beneficiu atât pentru organizarea si individual.

No comments:

Post a Comment