Modificari Federal Reserve Tarif si ratele de dobânda de consum

Dintre toate modurile în care Federal Reserve de control a ofertei de bani, cea care primeste cele mai multe publicitatea priveste modificarile ratei dobânzii.

Înainte de întâlnirile programate Federal Reserve, vei auzi o multime de speculatii despre ce Fed va fac. Acestea afecteaza speculatii la bursa. Rapoartele media, de asemenea, specula despre efectul acestor modificari posibile pe carduri de credit de consum, credite ipotecare, credite auto si.

Toate acestea atentia mass-media si spe
Modificari procentuale Fed pentru a face mai mult sau mai putin profitabile pentru bancile comerciale sa imprumute bani. Bancile utiliza aceasta bani imprumutati de a face împrumuturi clientilor lor.

Acestea sunt elementele esentiale pentru a pastra în vedere:

1. Scopul, Federal Reserve, sistemul este de a controla cantitatea de bani din sistem.

2. Scopul bancilor comerciale este de a face bani. Ei fac bani de împrumut bani pentru debitori.

Oricând Fed creste cantitatea pe care bancile comerciale trebuie sa o plateasca de a împrumuta bani, bancile nu poate face ca profit de mult pe împrumuturile catre clientii sai. Atunci când Fed scade suma, bancile comerciale se pot face mai mult profit pentru împrumuturile catre clientii bancii.

Atunci când Fed modificarile cotelor pe care le taxe banci, aceasta afecteaza viteza de bani din sistemul economic. Inferioara costului interes, bancile de împrumut se poate mai repede banii si de a creste cantitatea de bani din sistem. Mai mare de cost, bancile mai lent poate împrumut în bani. Deci, chiar daca procentul afecteaza în mod direct bancile, indiferent rata aceste modificari pentru noi toti.

Punctul critic este ca interesul consumatorului nu este legata direct de modificari a ratei dobânzii Fed. Fed nu se schimba procentele de consum. Bancile se pot schimba rata pe carti de credit sau ipotecare rata reglabile, dar schimbarea nu este direct legat de modificarile ratei Fed taxelor bancile sa împrumute bani.

No comments:

Post a Comment