Reformarea un imprumut, planuri de rambursare, precum si de încarcare de pe o ipoteca

Majoritatea proprietarilor sunt constienti de moduri de baza de a opri o blocare - de refinantare în valoare, de a obtine o modificare de împrumut, vânzare casa, sau de faliment depunere. Dar, în functie de împrejurari, pot exista mai multe optiuni disponibile în anumite cazuri speciale. Trei debitori alte metode de a putea utiliza sunt de reformare împrumut lor, examinarea planurile diferite de rambursare, si de taxare în afara de împrumut lor.

Reformare a unui împrumut se refera la un tip d
Desi reformare a unui împrumut suna ca un ideea de mare, încât putea ajuta debitorilor multe ma intorc pe o sina cu plata lunara regulate si griji arieratelor lor la sfârsitul a împrumutului sau atunci când refinanteze sau vinde, lasati-o pâna la industria ipotecare pentru mizerie it sus. Ipoteca normele contabile au fost modificate, si multi creditori mari si nu credite Fannie si Freddie mai reformare.

Planuri de rambursare pe termen scurt pot fi verbal convenit cu un creditor sau prestator ipotecar si, de obicei, ultima trei-sase luni. Planurile pe termen lung au nevoie de aprobarea din partea titularului ipotecare. Doisprezece douazeci si patru luna sunt destul de comune rame timp un plan de rambursare seriously pentru debitori delicvent, desi planurile chiar mai poate fi propus pentru a evita ipoteci.

Desi exista numeroase metode când vine vorba de modificarea împrumut, aici sunt cele cinci comune care bancile si de multe ori proprietarii de case sunt de acord sa:

1. Reducerea ratei dobânzii

2. Reducerea soldului principal al creditelor ipotecare

3. Extinderea perioadei de plata a creditului

4. Reamortizing creditului si arierate

5. Plasarea unui gaj deferred juniori de la domiciliu

Un motiv debitorilor solicita informatii dificultati financiare si a veniturilor si a documentatiei active în caz de vânzare scurt este sa va asigurati ca o hotarâre deficienta are o valoare mica. Daca case sustin ca au o multime de active, banca poate bloca si sa urmareasca doar o deficienta.

Titlul clare nu poate fi reprezentat printr-o fapta în loc de blocare. Daca exista liens fiscale, ipoteci al doilea rând, sechestre mecanic, sau probleme similare, banca nu vor accepta în locul faptei. În acest caz, excluderea va merge înainte, de obicei, în cazul debitorilor nu se pot vinde sau de a lucra sub un alt regim.

Fannie Mae si Freddie Mac, vor accepta ocazional o taxa de-off de un credit ipotecar, mai degraba decât sa o blocare. Acest lucru este ca bancile de încarcare de pe o carte de credit sau de personal de împrumut implicit. Dar aceasta optiune va fi probabil folosite doar într-un numar mic de situatii, cum ar fi atunci când implicit este pe o mica suma de bani si de proprietate este grav deteriorat si asigurarea nu va acoperi pierderile.

No comments:

Post a Comment