Wall Street la Main Street: Stiri, Vizualizari si Comentariu: douazeci si sase-4-2006

Este miercuri 26 aprilie de 2006, iar dupa Discursul presedintelui Bush pietele petroliere, ieri sunt de remorcare înca linia de drept catalizator principal este în continuare situatia din Iran, cresterea preturilor la pompa are un mare semn de întrebare pe el ca trecerea la etanol de aditiv poate fi partial de vina.

Canalului NAMC de "Wall Street la Main Street" segment în ansamblul sau este disponibil doar abonatilor. Nu pierdeti si Tineti minte ca toate abonamentele sunt gratuite si vor ra
Noi vrem sa aud de la cititori / ascultatori, astfel încât ne picatura o linie, poate ai o intrebare despre o anumita companie sau poate vrei sa ne prezentam o companie care ar trebui sa stim despre .. Toate care aveti nevoie sa faceti este împusti fie ne afara un email folosind formularul nostru contact pe site-ul nostru la http://www.namcnewswire.com sau sa ne dea o taxa apel gratuit la 888-463-9237 între orele 18:30 si 0 timpul saptamânii. intrebarea ta ar fi o parte din Wall Street sa demonstreze strada principala de radio, care este sindicalizat zilnic.

Retineti ca puteti asculta întotdeauna la Radio NAMC pe Streetiq.com, lider în podcast financiare. http://www.streetiq.com si este de asemenea disponibil pe iTunes.

Politice Frontul

Twin atacuri sinucigase directionare personalul de securitate zguduit nordul Sinai lânga Fâsia Gaza astazi, doua zile dupa bombardamentelor triplu ucis cel putin 18 oameni în o statiune suplimentara sud.

Se pare ca si cum Fox News "Tony Snow va fi numit de presa la Casa Alba secretara de presedintele Bush la un anumit moment in aceasta dimineata, un înlocuitor excelent pentru Bush.

Secretarul de stat american Condoleezza Rice si Secretarul Apararii Rumsfeld Donald facut o vizita surpriza pentru Irak pentru a demonstra sprijinul pentru tarii noul guvern emergente.

Adaugat nota:

Filmul despre United zbor 93 ca descrie evenimentele din 09.unsprezece are premiera la de Film Tribeca si peste 90 rude ale victimelor zbor 93 participat premiera. Robert DeNiro recunoscut prezenta rude si natura filmului ca el adresat audienta înainte demonstrarea.

Pe o nota personala, fiind un "New Yorker" si de a vedea prima parte devastarea în ziua aceea, pierzând aproape nevasta-mea în WTC si participarea la trezeste nenumarate, trebuie sa spun ca, desi pentru majoritatea acest lucru poate fi un film greu sa ma uit, este o poveste ce trebuie sa fie spus, astfel ca nu uitam cei care s-au pierdut si cele eroi, care nu a facut-o înapoi acasa. Eu nu au fost înca pentru a vedea filmul, dar pentru, Robert DeNiro, pentru a permite ca aceasta sa fie prezentata la Festivalul de Film Tribeca ea trebuia sa fie demna.

Pentru subscrierea libere pentru Wall Street sa Main Street du-te la http://www.namcnewswire.com

Cîstigatori shakeri

Some Mutari majore în sesiune tranzactionare ieri includ Papa si Talbot (NYSE: POP) care tranzactionate pâna 1.29 dolar a închide la 7.05 dolar, Great American financiar (NYSE: RFG) care tranzactionate pâna 2.53 dolar a închide la 22.65 dolari, Millipore Corp (NYSE: MIL) care tranzactionate pâna 5.90 dolari a închide la 75.25 dolar, NewMil Bancorp (NASDAQ: NMIL) care tranzactionate pâna 10.92 dolar a închide la 39.83 dolar, NurtiSystem (NASDAQ: NTRI), o companie care este în zona sale cu vara târâtor vreodata atât de aproape, stocul tranzactionate pâna 17.31 dolari a închide la 68.01 dolar, Serologicals (NASDAQ: sero) care tranzactionate pâna 7.83 dolari a închide la 31.15 dolari, Zoran Corp (NASDAQ: ZRAN) care tranzactionate pâna 6.50 dolari a închide la 29.13 dolar si Bancorp IndyMac (NYSE: NDE) care tranzactionate pâna 5.94 dolar a închide la 75.99 dolar.

Pentru Abonamente dvs. gratuit la Wall Street sa Main Street merge la http://www.namcnewswire.com

Tid Bits

Caterpillar (NYSE: CAT) rupte prin prima proiectiile trimestru cu o crestere 48% la profiturile bate estimarea analist si înca stocul de companiei utilajelor grele fost pounded ieri deoarece închisa la 74.93 dolar jos 2.45 dolar. Dar, la fel ca (Advanced Micro Devices NYSE: AMD), aceasta companie a fost oversold si pentru toate punctele de vedere, este înca la o reducere, deoarece trebuie sa potentialul de a merge in cifre duble in acest an.

Boeing (NYSE: BA) nu este numai o companie sa ma uit ca veniturile sunt pe drum, ci este un stoc de a detine. Majore cu contracte fiind semnat cu China de la sfârsitul anului este doar o chestiune de timp înainte de aceasta relatie grows un lot mai puternic, un alt bulevard al cresterii este Boeing atingând în celelalte piete emergente India. Deci, exista o multime de oportunitati de crestere ca stocul are potentialul de a fi un stoc de 100 dolari în urmatorii 6 la 12 luni.

Amazon.com e (NASDAQ: AMZN) câstiguri aluneca în jos peste 35% ca au anuntat câstigurile prima trimestru de 12 de centi / actiune, comparativ cu 78 milioane dolari, sau 18 centi pe actiune, in aceeasi perioada a anului trecut. Ele pictat o imagine colorat ca s-au dat unele indicatii pentru viitor, dar sferturi proceda cu prudenta cum concurenta este acerba mergi la a lua în 2006/07 si cresterea pretului petrolului va determina cresterea costurilor de transport maritim si va mânca în capacitatea acestora de câstig ..

De repartitie pentru subscrierea dvs. gratuit pe Wall Street pentru a merge la Main Street http://www.namcnewswire.com

Furios CINCI

Aceasta este a treia noastre "Furios Cinci" companii care vedem exceland in industria lor în anul 2006. plus noastre treilea din aceasta saptamâna Furious este de cinci Integrations Power Inc (NASDAQ: POWI) se tranzactionare pe Nasdaq sub simbolul POWI.

De a obtine conceptiei noastre despre Furious Five, iar alte informatii vitale despre aceasta companie si altii, doar Aboneaza-te la la Main Wall Street Street GRATUIT la http://www.namcnewswire.com

Noi nu putem sublinia indeajuns faptul ca investitorii trebuie sa faca due din cauza lor, companiile de apel, pentru a primi informatii, consulta cu consilierul de investitii dvs. si, daca nu aveti o considera o achizitie. Puneti în acelasi timp în instrumentare aceste companii cum faci atunci când te duci la achizitionarea unui televizor nou, este doar pentru protectia ta. Când vine vorba de valori mobiliare slab tranzactionate clatina comenzile dumneavoastra sau pune un ordin limita pentru a se evita un a alerga în sus.

NAMC Newswire Nota

Du-te la Newswire NAMC pentru actualizari de la http://www.namcnewswire.com si le puteti asculta la Radio NAMC pentru versiunea audio a "de pe Wall Street la Main Street", la http://www.namcnewswire.com/namcradio

Înregistrezi pentru a primi Wall Street gratuit la Main Street zilnic Buletin Click aici sau du-te la site-ul nostru si faceti clic pe sectiunea Newsletter. http://www.namcnewswire.com/newsletter

CEO care doresc sa ne contactati pot face acest lucru prin deplasarea la http://www.namcnewswire.com sau sunati la 888-463-9237.

Louis Victor

NAMC Newswire

888-463-9237

T

Nici una din informatiile continute în Newswire NAMC reprezinta o recomandare de Newswire NAMC, jurnalist acesteia, nici societatea-mama ca orice speciale de securitate, portofoliu de valori mobiliare, tranzactii, sau strategia de investitii este adecvat pentru orice investitori specifica sau persoana. Fiecare investitor individual trebuie sa faca propriile lor decizii independent cu privire la orice de securitate, portofoliul de titluri de valoare, tranzactie, sau o strategie de investitii prezentate pe Newswire NAMC sau Radio NAMC Orice rezultatele anterioare nu sunt neaparat indicativ de performanta viitoare. NAMC canalului, jurnalist, nici societatea mama nu garanteaza nici un rezultat specific sau de profit, precum si toate investitorii trebuie sa fie constienta de riscul real de pierdere în urmatoarele orice strategie sau investitii prezentate pe Newswire NAMC sau la Radio NAMC. Strategia de investitii sau de discutat poate fluctua în pretul sau valoarea si investitorii pot lua spate mai putin decât ati investit. Înainte de a actiona cu privire la orice informatii prezentate pe site-ul NAMC Newswire sau NAMC segmentul Radio, investitorii ar trebui sa analizeze daca acesta este potrivit pentru circumstantele lor specifice si cu tarie în vedere apelarea la consiliere din partea lor consilier financiare proprii sau de investitii. Investitorii sunt de asemenea îndemnate sa faca propriile lor due util, înainte de a investi în orice securitate.

Toate opiniile prezentate pe Newswire NAMC sau radio NAMC se bazeaza pe informatii care este considerata a fi de incredere, dar nici Newswire NAMC, jurnalist sale, societatea-mama, filialele si nici nu atribuie mandat complet sau de precizie, si nu ar trebui sa fie invocate ca atare. Declaratiile si opiniile prezentate pe Newswire NAMC de jurnalist acestuia se bazeaza pe perspectiva lor, la momentul declaratiei sau aviz, si se pot schimba fara notificare prealabila. NAMC poate uneori detine o pozitie în cadrul companiilor care le functii, în aceste cazuri, divulgarea caz se face.

1 comment:

  1. Informații frumoase aici, aș dori să vă împărtășesc toată experiența mea încercând să obțin un împrumut pentru a-mi extinde activitatea de îmbrăcăminte aici, în Malaezia. Într-adevăr a fost greu ca afacerea mea să se reducă din cauza bolii mele de scurtă durată, atunci când m-am vindecat am avut nevoie de un fond pentru a-l înființa din nou pentru a începe, așa că l-am întâlnit pe domnul Benjamin, un ofițer consultant de împrumut la Le_Meridian Funding Service. eu de proiectul meu de afaceri și i-am spus că dețin deja One și am nevoie doar de un împrumut de 200.000,00 USD mi-a dat un formular pentru a completa și am făcut și el mi-a cerut ID-ul meu valabil în câteva zile. Au făcut transferul și mi-a fost acordat împrumutul . Vreau cu adevărat să apreciez efortul de a încerca, de asemenea, să aduc acest lucru oricui caută împrumuturi de afaceri sau alte probleme financiare pentru a contacta Serviciul de finanțare Le_Meridian Pe e-mail: lfdsloans@lemeridianfds.com / lfdsloans@outlook.com El este disponibil și pe WhatsApp Contact: +1 -9893943740.

    ReplyDelete