Sensex-un factor de zbor din India

The Sensex ESB este indicele valorii de referinta de pe piata de capital indian cu cel mai lung memorie sociala. Este utilizat pe scara larga de a descrie starea de spirit pe pietele indian stoc. Este cel mai vechi indicelui din India si a dobândit un loc unic în constiinta colectiva investitorilor. Aceasta ofera date seriile de timp pe o perioada destul de îndelungata. The Sensex ESB a larga acceptare printre investitorii individuali, investitorii institutionali, investitorii straini si adminis
Ce este sensex?

The Sensex se presupune a fi un indicator a stocurilor din BVB. Se presupune ca pentru a arata daca stocurile sunt în general întâmpla în sus, sau în general, coboara.

The Sensex, forma scurta de start a ESB sensibile, este un "Piata ponderat cu capitalizarea" indice de 30 de stocuri reprezentând un esantion de societati mari, bine stabilita si o situatie financiara buna.

Indicelui este larg utilizat pentru masurarea performantei de pietele bursiere indian. Sensex este considerata a fi pulsul de pietele bursiere din India, deoarece reprezinta stau la baza universului stocurilor listate la Bursa, Mumbai.

Care sunt obiectivele Sensex?

The Sensex este indicele de referinta al Indiei Piete de Capital, cu acceptare larga în rândul investitorilor individuali, investitorii institutionali, investitorii straini si administratori de fonduri. Obiectivele indicelui sunt: (I) Pentru masurarea deplasarilor pe piata, (ii) Locul de Munca ca un etalon pentru fonduri de performanta, etc

Cum se calculeaza?

The Sensex este calculata luând în considerare preturile actiunilor din 30 different companii listate BVB. Se calculeaza folosind "capitalizarea free-float-piata" metoda. Capitalizarea bursiera a unei companii este determinat de înmultirea pretului actiunilor acesteia la numarul de actiuni emise de societate. Aceasta capitalizare de piata este în continuare înmultita cu factorul de free-float pentru a determina capitalizare de piata free-float.

No comments:

Post a Comment