Progresele tehnologice în sectorul bancar

banci din lume mai vechi supravietuitori - Banca Monte dei Paschi di Siena la Italia - dateaza din 1472. Cu bancile jucând un rol esential în viata noastra cotidiana a peste 500 de ani, este de mirare acest discontinue de societate este unul dintre primele locuri pentru a experimenta schimbarile tehnologice. Deoarece cererea pentru sigure, cresteri sigure si rapida bancare nu astfel unitatea sa dezvolte noi caracteristici si software ca gestiona aceasta nevoie.

În prezent, tehnologia moderna
Hot privind tocuri de tranzactii bancare prin telefon, internet, va oferi în curând persoanelor cu un alt mijloc de a administra conturile lor bancare. Introdus în 1994, internet banking îmbunatatit si dezvoltat cu serviciul deja prestat de linii telefonice si a permis clientilor sa efectueze activitati cum ar fi transferul de fonduri, investitii, plata facturii electronice si aplicatii complete pentru alte caracteristici financiare, cum ar fi credite si carduri de credit. Este desi numarul de utilizatori Internet, care acum depaseste bancare online la 50%.

avansuri tehnologice nu extinde numai la telefon si telefon totusi ca ATM (masina Teller automatizate) sau chiosc numerar, are suferit modificari numeroase precum. Inventat, în 1960, bancomat este acum o caracteristica familiare pe strada mare si ofera un mijloc accesibil si familiar pentru a accesa fonduri pentru cei întâmpla despre afacerea lor pe zi sau chiar în vacanta si care calatoresc în strainatate. De interes deosebit este dezvoltarea de software bancar foarte avansat care permite ATM-uri multiple sa fie controlat de la distanta de la o institutie financiara, precum si tehnologie care permite ATM-uri de a vorbi o varietate de limbi, oferind un utilaje nivel global prietenos.

Desi modificarile cele mai notabile tehnologice bancare au aparut afarã cu zidurile acestor institutii financiare ele însele, exista asemenea alte evolutii remarcat ca ajutor experienta angajatii si clientii cadrul bancile însisi. bazele de date Enhanced si in-house pachete software înseamna observatori pot accesa conturi numeroase client la data. Pentru persoane fizice lucru în cadrul credit sau sectorul împrumut, pachetele programmelor exista acum ca ajuta la calculeze risc creditare precum timp îndatorarii care prevede ultimately un mai sigure, sigura si rapide experienta bancara de la banca si dincolo. "

No comments:

Post a Comment