Guvernul Granturi gratuit - de fapt, fictiune & Antifrauda

Credeti sau nu chiar acum sunt oameni care sunt dispusi sa profite de lipsa de cunostinte despre subventii guvernamentale liber sa va escrocherie din banii câstigat greu. Cel mai adesea totul începe cu un apel telefonic simple pentru a va spun ca tocmai ati fost alese pentru a primi unul, chiar daca nu ati aplicat!

Din pacate toti prea multi oameni cad pentru Ruse ca, în multe cazuri, pot fi foarte convingatoare. De exemplu, ati crede ca exista o (personal de asistenta de finantare Biroului)
Urmatorul pas este de a obtine mana pe banii si si pot fi foarte inteligent cum merg despre asta. Cele mai multe ori, apelantului, care mereu îl identifica pe sine ca un angajat al guvernului federal va cere numarul contului bancar, astfel încât ele pot depune bani.

Desigur ceea ce fac ei este exact opusul. Ei iau banii. Credeti sau nu, în unele cazuri, acestea evazionistilor au ajuns chiar oameni pentru a le sârma de numerar. Aiba în vedere o persoana trebuie sa fie foarte naiv sa mearga aceasta acum, dar oamenii au facut-o.

Este de obicei sub pretextul de plata some taxe. Totusi, au existat oameni care predat bani sa plateasca impozite pe subventii trebuia guvernul liber, chiar daca nu le-au aplicat pentru oricare.

Faptul reala este ca, din cauza a economiei ramase în urma si o constientizare noi care acest tip de finantare bani este disponibil, concurenta este acerba pentru ei. În realitate, pentru fiecare subventie una care este disponibil, acolo va fi cel mai de obicei, sa fie candidati mai multe asteapta la rand la spre try pentru el.

No comments:

Post a Comment